Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо е што не протестира обичниот народ.Негативно, се надевам.
Лошо е што не протестира обичниот народ.
Протестираат опозициски полтрони за нечии цели.
Не верувам дека би дошло до дестабилизација. Луѓето таму се сеуште во својата конфорна зона. Не е толкаво незадоволството кај нив, колку што е кај нас, ова се поединци засебе ситни интереси, а крупни за лидерите. Народот поопуштено живее. Мислам дека не се уште они зрели за било каква дестабилизација, револуција, уште не им гори под нозете.Тоа ми е јасно, али позитивна работа ќе биде ако дојде до дестабилизација на државата и тоа влијае негативно на влезот во НАТО.![]()
Демократски Фронт, да. Српски ориентирана партија.Дали се ова просрбите што протестираат?
Не верувам дека би дошло до дестабилизација. Луѓето таму се сеуште во својата конфорна зона. Не е толкаво незадоволството кај нив, колку што е кај нас, ова се поединци засебе ситни интереси, а крупни за лидерите. Народот поопуштено живее. Мислам дека не се уште они зрели за било каква дестабилизација, револуција, уште не им гори под нозете.
Како ќе се одрази?
Или си на листата за прием во НАТО или не си.
Ако си на листата, влегуваш, макар и анти отан протести да има секој ден, 24/7
Ако не си, не влегуваш, макар државата ти била Оаза на Мирот, со про Отан движење.
Ко и кај нас.Дали се ова просрбите што протестираат?
Не гледав, извини. Знам дека со денови седеа на булеварот Свети Петар Цетињски. Не сум разбрала дека е применувана сила.Полтрон или не - Никој не заслужува ваков ќотек освен ако не е терорист кој однел невини луѓе на другион свет. Особено со оглед на тоа што не се противел на апсењето.
Не те срам?Па и во Македонија не протестираше македонскиот народ, што беше видливо.[DOUBLEPOST=1445156973][/DOUBLEPOST]
Ко и кај нас.
Не гледав, извини. Знам дека со денови седеа на булеварот Свети Петар Цетињски. Не сум разбрала дека е применувана сила..
Па и во Македонија не протестираше македонскиот народ, што беше видливо.