Признати клубови се и клубот во Струмица и клубот во Битолаa od koj klub vo strumica so e pozz
Признати клубови се и клубот во Струмица и клубот во Битолаa od koj klub vo strumica so e pozz
dali bi mi pomognalo posto imam jas podadeno so prv bratucer dali ke mi zabrsi rabota i takva potvrda da dostavam do ministerstvo tvoe mislejneПризнати клубови се и клубот во Струмица и клубот во Битола
Idi be decki i probaj si ja srecata.[DOUBLEPOST=1445076069][/DOUBLEPOST]Дечки малце помош кој баксуз сум јас две години ми стои бројчето во дополнителна и сега најдов стар документ од пра дедоми и пред два дена ме прекратија а документот не ми е предаден во бг дали вреди да го носам сега бидејки се работи за два дена или џабе ке одам?????
Moze samo pozitiven plus da bide, toa sigurno.dali bi mi pomognalo posto imam jas podadeno so prv bratucer dali ke mi zabrsi rabota i takva potvrda da dostavam do ministerstvo tvoe mislejne
Дали ќе им се одобри и државјанство никој засега не можи да каже со сигурност важно е дека се доставил доп.документ и постапката е продолженаdali bi mi pomognalo posto imam jas podadeno so prv bratucer dali ke mi zabrsi rabota i takva potvrda da dostavam do ministerstvo tvoe mislejne
taka e ama vejke 11 meseci se otkako podadov dopolnitelni dokumenti za nekoja srejka dosega ima mn odbijani da bidam srejken sto ne sum vo niv i mn mi e zal tie sto se odbijani mn srejka na site nas pozzДали ќе им се одобри и државјанство никој засега не можи да каже со сигурност важно е дека се доставил доп.документ и постапката е продолжена
Колку што знам сега проаѓаат со брат,сестра и први братучеди,а чека секој различно зависно кој како поднел и како ќе го послужи среќа.[DOUBLEPOST=1445082298][/DOUBLEPOST]taka e ama vejke 11 meseci se otkako podadov dopolnitelni dokumenti za nekoja srejka dosega ima mn odbijani da bidam srejken sto ne sum vo niv i mn mi e zal tie sto se odbijani mn srejka na site nas pozz
Дај боже сите да добиемеКолку што знам сега проаѓаат со брат,сестра и први братучеди,а чека секој различно зависно кој како поднел и како ќе го послужи среќа.
Удостоверението што се зема од БККС во Струмица и декларацијата што се пополнува исто во Струмица треба да се преведат и легализираат пред да се носат во ДАБЧ или не? поздрав
A koja godina i brojce sitaka e ama vejke 11 meseci se otkako podadov dopolnitelni dokumenti za nekoja srejka dosega ima mn odbijani da bidam srejken sto ne sum vo niv i mn mi e zal tie sto se odbijani mn srejka na site nas pozz
Во струмица и битола има бугарски клубови,а во скопје не. Како така?Признати клубови се и клубот во Струмица и клубот во Битола
Па не мора се да има „у Скопје“Во струмица и битола има бугарски клубови,а во скопје не. Како така?