S
Sukhoi-27
Гостин
Од која година си ?Позз.ЧеститоDenes i mene me vratija vo zadolzitelna procedura....dopolnitelni odnesov na 14ti avgust
Од која година си ?Позз.ЧеститоDenes i mene me vratija vo zadolzitelna procedura....dopolnitelni odnesov na 14ti avgust
i so dokumenti odnese ako ne e tajna pozz cestitkiОд која година си ?Позз.Честито
9xx/2013...fala site vo zadolzitelna daj boze[DOUBLEPOST=1444744594][/DOUBLEPOST]Од која година си ?Позз.Честито
Krstenica od Bg egzarhija 1943god (baba mi-na tatko mi majka)Што однесе за допол.документ?
a od koaga ke ti izleze proishodot i naprais inttervju moze da ti baraat stari dokumenti za potekloПробај, поднесов по тој основ во јули, происходот ми излезе за 20 дена.
Ajde neka se javat na forumov site 'gore navedeni' - vrateni vo zadolzitelna zatoa sto dostavile potvrda od BKK?!Од денес има една новина на задоволство на сите.Денес се вратени во задолжителна,луѓе кои доставија потврди од бкк.
pisi mi vo poraki ke ti objasnam se jas zemav dokument od arhivot pred dva mesecaPisav email na arhivata vo veliko trnovo so podatoci od pra dedo mi. Vo odgovorot mi napisale da im pratam moja adresa na ziveenje, a nemaat kazano dali ima najdeno nesto, kolku i kako da se plati ili sl.
Spodelete nekakvo iskustvo...
Andrej, na vremeto, se deklariravme i potpisuvavme deka sme b'gari preku DABC, vo Sofija ili, ako nekoj saka, moze da donese i potvrda izdadena od BKKS.Jas vi napisav nekolku strani nazad sto se vi treba za da dobiete potvrda od BKKS. Ne e kako porano da se izdava na site
Koj se tie daj kazi giОд денес има една новина на задоволство на сите.Денес се вратени во задолжителна,луѓе кои доставија потврди од бкк.
Да не знаеш случајно дали даваат происход со втор братучед со бг пасош? Зашто ова посреднициве не се за верување пошо за нив се е можно. Тврдат некои дека можеDa nema dezinformacii ako proishodot e dobien od dekemvri 2014 navamu pisuva na nego vrz koja osnova e dobien I ministerstvoto veke ne bara dop.document.Na intervjuto vo ambasada toa mi go rekoa,a istoto vo petokot vo sofija mi go kaza sluzbenik od pravosadie bidejki se povrzani kompjuterski so DABC I odma moze da proverat.Toa e novina da skratat na dokumenti I vreme.Dop.dokumenti baraat na onie prepiski koi ne pisuva na proishodot vrz koi dokumenti e izdaden.
Околу 100 тина леваЛична карта некој вадел ли е скоро врз основа на произход,и колку кошта тоа нешто ако некој го има вадено