Miceva Ana Marija
8 October at 15:10 ·
Like i heart emoticon na wall
55 Likes
Еве со какви си имаме работа, и овакви ќе кажуваат кој успеал кој не

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Miceva Ana Marija
А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?.А забораваат што му се пееше на Чех од страна на навивачите на Челзи,подобро да умрел во Ридинг,во Франција го обесија Валбуена,во Германија го обесија Ноер,Шпанците го исвиркуваат Пике на секој негов допир со топката и сл. Ама овде еден лигуш ко Декица ќе ми глуми недопирлив,а екс фанови на Минчо или разно разни Љубители на ракометот/ракометни сладокусци ќе објаснуваат кој кого требало да подржува...море мрш
Ne e glupa, tuka se chudea i za Naumche shto go pcuevme.. Zamisli Pique da otide vo Real kakov prechek bi imal eve ..А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?
Му свиреа Баварците на Ноер што дојде од Шалке?
Глупа споредба знам, ама и твојата е.
Podobro kje imam dechko huligan otkolku zhenkar.Miceva Ana Marija
8 October at 15:10 ·
Like i heart emoticon na wall
55 Likes
Еве со какви си имаме работа, и овакви ќе кажуваат кој успеал кој не![]()
Не ти е глупа споредбата, на место е. Алушевски отиде во Металург? Никогаш не бил пцуен. За ФК и да не зборам колку играчи прешле во ривали па никогаш не биле скандирани. Ниту пак Манасков е пцуен затоа што дојде од Металург. И во Овче поле да играше за кур кон навивачи ќе беше пцуен. Наумче е посебна приказна, каде што се крстеше во Вардар бацуваше амблеми и во сезоната каде што освој се можно освен ЛШ прејде во Металург.А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?
А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?
Батали, различни ситуации ќе споредуваме. До сега барем јас не сум сретнал ваков случај, кај што играш плукал и серел по клубот и на крај завршил баш таму.Ne e glupa, tuka se chudea i za Naumche shto go pcuevme.. Zamisli Pique da otide vo Real kakov prechek bi imal eve ..
Епа баш заради тоа реков дека и неговата споредба е глупава.А кој од тие јадел гомна за клубот за кој подоцна потпишал? Ако споредуваш споредувај како треба и целосно.
ова е социопат обожавателката од Столе, 6 пати го блокирам девојчево од ФБ џабе е
ова е социопат обожавателката од Столе, 6 пати го блокирам девојчево од ФБ џабе е![]()
Ако ја наполнат салата на СЕХА после прашањето ќе биде кај се за со пролет, па кај се на тренинг? Уживај, не правиме муабет за тие утакмици сега, збориме за тие каде што секако ќе има гледачи.
Ти Ливерпул го рачунаш голем клуб?Барса на пример има 170 000 со членски, конкретно пола АФЛ и НФЛ клубови (австралиски и амерички фудбал) го имаат истиот проблем ко барса, и таму така си функционира, ако за генерална публика картиве се пуштаат на 10ти со членска можеш да си подигнеш карта на 1ви. Ако до 10ти не се продадат ок, тогаш може да купат и другите. На тој начин еднаш за секогаш ќе се ослободиме од голем дел антички, ќе заработиме некое евро повеќе а и ќе имаме подобра атмосфера во сала.
Батали, различни ситуации ќе споредуваме. До сега барем јас не сум сретнал ваков случај, кај што играш плукал и серел по клубот и на крај завршил баш таму.
Се извини Стојке поштено и си го прифатија Гробарите.Еве ти таква ситуација и кога потпиша за Партизан![]()
Болдираново. Он зборел глупости ама се извинил, му чука нешо у главата. Ова копилево у Вардар кај грешел па и се понаша арогантно ко он да го финансира клубот, не може да јаде гомна и после да се понаша ко нишо да не било, да се извинеше од старт можеби подруго ќе беше. Е сеа до мене што се однесува и на цела сала да им го испуши секад ќе го свирам.Се извини Стојке поштено и си го прифатија Гробарите.
Сепак немаше навреди према Партизан. Негово право е да е Ѕвездаш и да си навива за ЦЅ.
Нема изјава од типот за мене Партизан е човек што се борел против окупаторот у втора светска војна или да им вадел кур на Гробарите.![]()
Ја утна поентата. Комити како група можат да бараат решение како да им се зголеми членството, а не да гледаат како да ја привлечат мизерната античка публика. А со оглед на тоа Комити моментално се мртвило, тие што им беа најредовни не можат да ги соберат, а не па нешто друго.Абе не можат глава да кренат од бизнисите што им врват, шлеперите што ги чекаат на граница, магистратурите и докторатите, па затоа... Имале побитна работа од утакмици
Навивачи сте ало, професионални навивачи![]()