Фан клуб - РК Вардар

Мора Деревен малку да биди посигурен при дуелите,како само падна,како партал..
Чисто рефлексивно туркање беше она од страна на Пекелер,нормално за Бундеслига..
Како само Зоранче Видевски изреагира небаре клизачи му се пушти...
Ракомет е ова,не е кошарка бе Зоранче....
Како само падна како покосен....:eek:Премногу лесно влегува во дуел...
Мора да сјача на физикус малку,ептен несмасно делува,иначе џабе и скок шут,и добар репертоар на удари ако нема никаква дуел игра...
Добро е ако помина само со некоја недела пауза...

Нема врска ова со несмасно паѓање, туркањето беше педерско, она кога не очекуваш. Има милион вакви ситуации, те туркаат и мислиш дека ќе си згазнеш убаво а уствари малце ќе избега ногата и отидоа и лигаменти и се у курац. Малку треба кај високите за да се ебе работата, друго е да го бутнат Карачиќ, жилаво човече како од гума, или Манасков да речеме, а друго е Деревен што е 2 и 50 висок. :D

Нема везе, битно добро пројде момакот иако првичните гримаси не го наговестуваа тоа.

П.с. Зоран Видевски е најлошиот коментатор на сите времиња во секој можен спорт, каков Игорче Трпевски какви бакрачи, од Видевски нема полош коментатор. Мислам дека на сите што коментираат заедно со него им е срам понекогаш. Знам дека за Деревен рече дека на подот е Шишкарев, шишки те утепаат бем ти стомајки.

Нема врска ова со несмасно паѓање, туркањето беше педерско, она кога не очекуваш. Има милион вакви ситуации, те туркаат и мислиш дека ќе си згазнеш убаво а уствари малце ќе избега ногата и отидоа и лигаменти и се у курац. Малку треба кај високите за да се ебе работата, друго е да го бутнат Карачиќ, жилаво човече како од гума, или Манасков да речеме, а друго е Деревен што е 2 и 50 висок. :D

Нема везе, битно добро пројде момакот иако првичните гримаси не го наговестуваа тоа.

П.с. Зоран Видевски е најлошиот коментатор на сите времиња во секој можен спорт, каков Игорче Трпевски какви бакрачи, од Видевски нема полош коментатор. Мислам дека на сите што коментираат заедно со него им е срам понекогаш. Знам дека за Деревен рече дека на подот е Шишкарев, шишки те утепаат бем ти стомајки.
Тоа тие разликата од играње во Руска лига каде не се игра никаква одбрана,играње СЕХА и играње во ЛШ против најдобрата одбрана во Бундеслигата..
Во Германија за вакво туркање нема ни жолт картон да ти дадат,а баш тој е проблемот шо Деревен не очекуваше дека откако му избега ќе го турнат...
Против тие волови во одбрана кои играат во силните екипи треба да си спремен и физички и психички на секакви можни-спортски-неспортски стартови и педерски фаулирања кога не гледа судијата...
П.С.
За Зоранче се е кажано,како завергла вчера со РЕХАБИЛА,РЕХИБИТЛА...:eek:
Тоа ти е кога јазикот ти е побрз од се...:icon_mrgr:

Кога видов каква фаца направи откако падна бев сигурен дека ги скина предните вкрстени лигаменти. Но, кога го изнесоа на раце и после кога покажаа за момент на клупата, докторот му го масираше коленото и правеше полека кружни движења. Тука малце ми олесна, зашо ако се скинати лигаментите кружни движења ќе направи на куково лето. :D
Добро е ова за Вардар затоа што ако скинеше лигаменти ќе го изгубевме на минимум 6 месеци и ќе беше лошо.
Koj си бе ти доктор?
Немаше толку јако виткање на коленото за да испокине ПРЕДНИ ВКРСТЕНИ.
Мрдна малце коленото, класично истегнување, затоа и месец дена ќе паузира. Да искине предни вкрстени може и до 9 месеци да се паузира.

Иначе добар е Видара бе, мене ми е омилен коментатор за ракомет.:D
Вчера беше дозиран малце изгледа, пиел раџа пред утакмица, завергла на 2-3 пати на рехабилитира и после Деревен кога лежеше овој вика Шишкарев и Југо:pos: му вика Деревен е ова Зоки.... и овој фалеше уште да рече ууу да бе Деревен :pos:
Какво комбо се со Југо мајко мила. :pos::pos::pos:

Koj си бе ти доктор?
Немаше толку јако виткање на коленото за да испокине ПРЕДНИ ВКРСТЕНИ.
Мрдна малце коленото, класично истегнување, затоа и месец дена ќе паузира. Да искине предни вкрстени може и до 9 месеци да се паузира.

Иначе добар е Видара бе, мене ми е омилен коментатор за ракомет.:D
Вчера беше дозиран малце изгледа, пиел раџа пред утакмица, завергла на 2-3 пати на рехабилитира и после Деревен кога лежеше овој вика Шишкарев и Југо:pos: му вика Деревен е ова Зоки.... и овој фалеше уште да рече ууу да бе Деревен :pos:
Какво комбо се со Југо мајко мила. :pos::pos::pos:
Брат дека е висок веруј дека многу малце треба. Кај нив најмало виткање на зглоб и колено може да бидат фатални, да ти бидам фатален ја по тоа комшиките. Башка му го виде ли изразот на лицето, ме потсети на фацата на Роналдо кога скина лигаменти против Лацио.

Брат дека е висок веруј дека многу малце треба. Кај нив најмало виткање на зглоб и колено може да бидат фатални, да ти бидам фатален ја по тоа комшиките. Башка му го виде ли изразот на лицето, ме потсети на фацата на Роналдо кога скина лигаменти против Лацио.
Добро докторе извини.

Стефан-физио-Кобе.

Само така за педерчето скапано. Го мразам од дното на душата заедно со ушларот катарски. И преку кур од муабетите Македонец бил, не треба така да се однесувате, игра за репрезентација. И Гоце Ѓоргиевски игра за репрезентација па никој никогаш не го чепнал, пошо дечкото си игра и не провоцира. Само стапот за вакви педерчиња и сакам секоја утакмица да му се скандира и да се вадат пароли против него се додека не си замина. Ни извинувања ни ништо, само надвор од Вардар кој го ебе и него и татко му, и сите фанови на металург !

Абе Клипче има сезонска карта или обична?
2-3 пати ги фотнав со @Peja989 и @Ilumious - они гледаат во играта, он некаде на друга страна... :pos:

Жал ми беше за Манасков. Ај што Комити му пеат песни цел натпревар, ама изгледа и со играчиве не се вклопува баш. Пред почеток сите се јачаат, се поздравуваат, се гушкаат - он на страна седи сам како детенце :(

Најјаки ми се на фејсбук тие што го бранат Вардар пред Комити, они се правите навивачи и македонци во душата, а не овие хулиганскава багра :ROFLMAO: До пред една година гарант за металург навивале.

Иначе, океј, бидна тоа што требаше, го поздравивме како што треба и му објаснивме кој е нашиот став, сега може на ignore да се стави, само на претставување исвиркување, и евентуално ако влезе во игра ама само моментот кога влага, после батали го, нема потреба да се руши скроз атмосферата во тимот и хемијата меѓу играчите и навивачите ради педерчето. Он ако сака вака да тера, нека тера, после извинувањето може малце касно да биде само

Абе Клипче има сезонска карта или обична?
2-3 пати ги фотнав со @Peja989 и @Ilumious - они гледаат во играта, он некаде на друга страна... :pos:

Жал ми беше за Манасков. Ај што Комити му пеат песни цел натпревар, ама изгледа и со играчиве не се вклопува баш. Пред почеток сите се јачаат, се поздравуваат, се гушкаат - он на страна седи сам како детенце :(
Тој детали гледа :D Има сезонска и тој.

vardarfans-dereven-586x330.jpg

Еден од најдобрите млади играчи во светот

Да не знаеш ништо претходно за дечково, не да не се вклопува сликава со текстов :pos: сликава е како собир на ракометари кои играле во првата сезона на ЛШ :гик:

Алал вера на тимот сезонава, Ф4 мислам дека не бега и конечно права радост за верните навијачи. На трибините нема да коментирам, како што кажа дечкото што е упатен во групата има некои промени па што биде нека биде. Чисто од неутрална гледна точка, интересно за посматрање се дел од навивачите кои памтат само победи, па ако до вчера оделе во БТ за Металург, сега се редовни на Вардар. Недај боже утре да се изгуби главниот спонзор и работите да тргнат надоле, ќе биде тажно да се гледаат некои "градски" фаци како незаинтересирано од еднаш се префлиле на некој друг спорт :) Мислам ок е да навиваш Напред Вардар ова она, ама Свето име Свето ова Свето она Свето пивара, не. Тоа што ти е свето ти било свето и пред Самс, а богами и после. Ќе видиме во иднина што ќе им биде Свето :)

Цела светска навивачка фела пробува да придобие што повеќе и повеќе навивачи, да се купуваат реквизити, да се шири брендот а вие ги бркате таквите и викате дека не ви се потребни, при што и ги иссмевате.

Исто ли ќе биде во Јане ако има само 300 Комити или ако има и плус 5.700 антички (како што љубите да не' наречете)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom