- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
[DOUBLEPOST=1444433180][/DOUBLEPOST]
Какви причини мислиш?[DOUBLEPOST=1444433916][/DOUBLEPOST]
рецимо обичан дефек или такво нешто...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1444433180][/DOUBLEPOST]
Какви причини мислиш?[DOUBLEPOST=1444433916][/DOUBLEPOST]
рецимо обичан дефек или такво нешто...
]
Што ни дала? Искрено ме интересира што ни дала?
Така во штаб ли ви викат, струјата поскапува за да им ја плаќате и на албанците? Сериозно?
И што има врска тоа дали знаат да зборуваат и пишуваат Македонски?
Ти како македонец, поцивилизиран, дали треба да имаш одговорност да подржуваш и потикнуваш државата да делува и да ме цивилизира?
Исфрустриран си, признај, пишуваш безвезе реченици, демек помалку болно е цел стадион да извикува нечовечки извици, и тоа кога играте со х репрезентација.
имаш право, безмислено е, нека е, жртви сте вие, иако контролирате секоја институција во државава.
Што ни дала? Искрено ме интересира што ни дала?
Холандија нека си ги скрати маките и нека отпадни уште сега, оти со ваква игра нема да помини во баражот.
А шо си мислеше ти?[emoji1]Ако не службено нека му доделат по еден бод на Чешка и Турција, очигледно е дека на нерешено одат и двете репрезентации.
ништо не мислев, уствари мислев дека Турција ке оди на победа и ке си го олесни патот за пласман ама изгледа грешно мислев.А шо си мислеше ти?[emoji1]
Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Слично мислиме само шо јас Х2 ја играм.ништо не мислев, уствари мислев дека Турција ке оди на победа и ке си го олесни патот за пласман ама изгледа грешно мислев.
Ајде еве ти ја 0-1 [emoji16]Ако не службено нека му доделат по еден бод на Чешка и Турција, очигледно е дека на нерешено одат и двете репрезентации.
не ја играмАјде еве ти ја 0-1 [emoji16]
Sent from my LG-D331 using Tapatalk