UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Холандија нека си ги скрати маките и нека отпадни уште сега, оти со ваква игра нема да помини во баражот.

]
Што ни дала? Искрено ме интересира што ни дала?

Така во штаб ли ви викат, струјата поскапува за да им ја плаќате и на албанците? Сериозно?
И што има врска тоа дали знаат да зборуваат и пишуваат Македонски?
Ти како македонец, поцивилизиран, дали треба да имаш одговорност да подржуваш и потикнуваш државата да делува и да ме цивилизира?

Исфрустриран си, признај, пишуваш безвезе реченици, демек помалку болно е цел стадион да извикува нечовечки извици, и тоа кога играте со х репрезентација.

имаш право, безмислено е, нека е, жртви сте вие, иако контролирате секоја институција во државава.

Ви дала вработување во јавна администрација(полиција на големо) без поседување никакви предиспозиции туку само поради фактот дека тоа што е некој етнички Албанец,илјадници Албанци влегоа на работа на истиот начин и земаат плати со лежење а од друга страна ја плукаат државата која му дава леб и покрај тоа што на нивните дуќани нема фискални..

Јас не сум дел од оваа смрдена партија шо е на власт ниту од било која,факт е дека повеќето Албански средини не плаќаат струја и со тоа мора да се надомести кај останатите,шо мислиш Австријците будали се па безпари ќе ве частат струја?..мора некој да го плати тоа а сигурно нема да биди Груевски и Мијалков

Јас како поцивилизиран не сум ништо должен секој ден да ги слушам вашите мајмунлоци и да ме вознемируваат како мене така и мојата фамилија..ова истото важи и за сите останати Македонци кој се чуствуваат загрозени од такви нецивилизирани морони

Факт е дека на стадион е едно,а на улица е друго иако ниту тоа првото не е за оправдување

Кој тоа НИЕ ја конторлира секоја институција?..во секој ебан кабинет има од вашите таму зарем немате некаков удел?..зарем не сме заедно тука во оваа скапана држава?..зарем не живееме заедно?..

Да прекинеме веќе еднаш со овој оф топик бидејќи нема смисла

Холандија нека си ги скрати маките и нека отпадни уште сега, оти со ваква игра нема да помини во баражот.

кога играат играчи како Депај што очекуваш? па и он ќе бил лидер, 100 шанси заеба.

@puno не јади трици и не се прај ко дете мало, ако ти е дојдено да мрсиш гениталии за тоа кој за кого навива и дали смее да навива и да изиграваш калимеро овдека дека државатс не ви давала ништо овде можиш слободно два прста в дуп да си клајш и да те нема од државата.
Јас па си мислев албанциве секоја вечер освен куранот, го читаат и рамковниот, онака пред спијање.

Ој што направи овој Бугаров, каков автогол ке беше

Ако не службено нека му доделат по еден бод на Чешка и Турција, очигледно е дека на нерешено одат и двете репрезентации.

А шо си мислеше ти?[emoji1]

Sent from my LG-D331 using Tapatalk
ништо не мислев, уствари мислев дека Турција ке оди на победа и ке си го олесни патот за пласман ама изгледа грешно мислев.

ништо не мислев, уствари мислев дека Турција ке оди на победа и ке си го олесни патот за пласман ама изгледа грешно мислев.
Слично мислиме само шо јас Х2 ја играм.
Ако дат Турција гол тешко дека ќе примат, Чесите немаат којзнај каква мотивација.
Првото се пазеа Турција, второто би требало поофанзивно да изиграт.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

БееееееееееееееееееееееееееХааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom