LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
ве молам за мислење за Fuego позитивни и негативни искуства
благодарам

ве молам за мислење за Fuego позитивни и негативни искуства
благодарам
Ефтино решение за тие што не можат да си ги дозволат квалитетните јапонски и корејски марки. Може и да се погоди па да трае долго али не очекувај премногу квалитет за тие пари.

Планирам да купам тв до крај 18 илјади да е 32'' и по можност samsung или LG..Да предложи некој нешто би ви бил благодарен.

Честитки и со здравје да се служи. Баш во мојот ранг по цена и марка што сакам да земам. Обавезно да ме известуваш како си задоволен (y)
Blagodaram,dasi zemes toa sto ti lezi na srce, ke spodelam sto/kako posle praznikov posle vtornik, pozzzz

na phillips android tv ne saka da ja otvori slikata na youtube, videoto si tece ama slika nema.. vcera si bese ok..
Ај пробај да исклучиш скроз првин исклучи го со далечинското па потоа извади штекерот од струјата и почекај неколку 2-3 минути и пушти ТВ-то

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

што бегај, веќе земав таков за парите најдобри перформанси имаше ако земав лџ или самсунг ќе беше помалку инчи.
како и да е ок е за сега. инаку имав позитивен пример од братучед па затоа одбрав ст пред хјундаи и фуего. имам прашање за превод на филм како можам да вметнам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom