UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Заборавил батеријата да го тура у пуњач, о та шивша пучањи !

fb08aeb6df7128eccdb9bf8f2b0efcae10a78bc76355a74c5cf4eb77d2052491.jpg

Лилеј, поглуп народ нема да се створи. Ко крлежи низ градов со знамиња и тоа скапаните голф четворки. Маму им ебам грозна.

Пред малку се враќав пеш по Јаја Паша, одев накај Центар. Очекував орда меѓутоа на мое изненадување немаше такво нешто. Кога стигнав на раскрсницата кај Универзитетска пројде автобус со индијанци кои ги извикуваа веќе популарните пароли, вееја знамиња и тропаа со тапани. Еден од нив ме позна дека сум каур и почна да пцуе „смрт за каури“ „умри кауру“... Во еден момент толку беше запален што не знаеше што да опцуе и се задтка. :icon_lol::icon_lol::icon_lol: (во тие моменти не бев информиран за резултатот, мислев Албанија победила)

Оваа можност ја користам да го искажам моето големо задоволство за победата на Србија и да им честитам на Србите на форумов.

Од старт да кажам ако ме цитира некој ''брат'' oвде да ми лепи етикета дека сум наводно србоман.
НЕ СУМ. Напротив сум ВМРО-вец (не партиски, сум за зачувување на традицијата, делото и саможртвата на нашите предци од организацијата) и искрено мрзам српски националисти исто колку и албански се разбира заедно со андартските копилиња од југ и одродените Македонци од исток што се продадоа на Татарите.

АМА....вакво плескање, вакво лапање цефка одамна не бев видел.
Како усрани голуби беа накрај од трибини до играчи. Цела држава на нозе пљус Тетова, Куманова, Косова... толку еуфорија за што? За лапање цефка.
Налет и ЕП и се кога губиш од најголемиот душман на твој терен.
Геџовциве машки ги исплескаа. Јако плескање. :)

Не чекај стварно не ми е јасно што целиов интернет ми ја слави победава на Србија ? Ама ни најмалку.

Албанија изгуби од Србија. ок.

Во вторник Албанија ќе биде патник на ЕП а Србија не.

Сигурно ете сега ќе им го одземат правото да играат на ЕП пошто изгубиле од Србија..

Ај да беше битна утакмица за тоа дали Србија или Албанија ќе иде..ок ќе сфатев, можеби и мене ќе ми беше мило..вака..стварно гајле ми е..ова е победа за Србите огромна чисто пошто докажаа дека се подобри од Албанциве и можат да се бунат за дронот и what not..ама вака како Македонец стварно кур ме боли за резултатов.
Не замарај. После тоа што се случи во Белград и први бодови да беа ова за Србија ќе ми беше екстремно драго. Изгуби ми ги Албанија да не им гледам очи.
Џака ќе умреше од мака кога го даде Коларов голот. МОЧАЈ БРЕ !!!!

Пред малку се враќав пеш по Јаја Паша, одев накај центар. Очекував орда меѓутоа на мое изненадување немаше такво нешто. Кога стигнав на раскрсницата кај Универзитетска пројде автобус со индијанци кои ги извикуваа веќе популарните пароли, вееја знамиња и тропаа со тапани. Еден од нив ме позна дека сум каур и почна да пцуе „смрт за каури“ „умри кауру“... Во еден момент толку беше запален што не знаеше што да опцуе и се задтка. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Оваа можност ја користам да го искажам моето голема задоволство за победата на Србија и да им честитам на Србите на форумов.

Си требал да му кажеш: Адем Љајиќ не е каур :icon_lol:

Од старт да кажам ако ме цитира некој ''брат'' oвде да ми лепи етикета дека сум наводно србоман.
НЕ СУМ. Напротив сум ВМРО-вец (не партиски, сум за зачувување на традицијата, делото и саможртвата на нашите предци од организацијата) и искрено мрзам српски националисти исто колку и албански се разбира заедно со андартските копилиња од југ и одродените Македонци од исток што се продадоа на Татарите.

АМА....вакво плескање, вакво лапање цефка одамна не бев видел.
Како усрани голуби беа накрај од трибини до играчи. Цела држава на нозе пљус Тетова, Куманова, Косова... толку еуфорија за што? За лапање цефка.
Налет и ЕП и се кога губиш од најголемиот душман на твој терен.
Геџовциве машки ги исплескаа. Јако плескање. :)

Маму им ебавме, у сред тоа стадионот за нижи лиги.

Не чекај стварно не ми е јасно што целиов интернет ми ја слави победава на Србија ? Ама ни најмалку.

Албанија изгуби од Србија. ок.

Во вторник Албанија ќе биде патник на ЕП а Србија не.

Сигурно ете сега ќе им го одземат правото да играат на ЕП пошто изгубиле од Србија..

Ај да беше битна утакмица за тоа дали Србија или Албанија ќе иде..ок ќе сфатев, можеби и мене ќе ми беше мило..вака..стварно гајле ми е..ова е победа за Србите огромна чисто пошто докажаа дека се подобри од Албанциве и можат да се бунат за дронот и what not..ама вака како Македонец стварно кур ме боли за резултатов.

Кој оди понатаму е важно ама во овај момент во втор план.
Србите можи се полоша репрезентација и од Македонија во моментов, ако го гледаме потенцијалот што го имаат и што прават со него.
Ама за денес, малку се средија и им одржаа воспитна за педерскиот дрон во Белград.
Можеби неможат да натплатат бирократи во Уефа ама барем на терен можат да си ги наплатат тие три поени и да им покажат кој е јачи.

Abe aj u seed seir fatile zamaraat mrsh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom