Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја не знам што го купија Депај кога го имаа Јанузај во тимот. Или нека земаа некој од младинците да го пополни местото, истото ќе го направеше што го направи Депај за овие 9 утакмици - ништо.

Наредно коло со Евертон кое е едно од најтешките гостувања. Нека проба ЛВГ да ја уигра екипата како што треба пошто ќе поминеме пак како лани...

Da vi se isposeram na timo nikakov! Od Arsenal be ejjjj ARSENAL! Toj istio so vo sredata doma bese pregazen od fucking Olimpiyakos!!!!

Da vi ebam I Martial I so ce bil novio Ronaldo I se vpicka da mu iznaebam na cel tim. Ko nema avtobuso da mu se prevrti!

DEBILI !!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Сите вие што паднавте кладилница на Манчестер а не сте фан на екипава, посакувам нареден пат кога ќе се кладите на клубов наместо пари, куќата/станот да ги изгубите и да живеете во контејнер пред зграда. Си имате теми за поплаки, кладилници, дискусии еден куп, не мора да плачете и тука.

Вчера истиов член беше отстранет и од фан клуб Челзи, денес и од овој. Празнење фрустрации во туѓи фан клубови носат перманентен бан од истиот, нека биде ова како јавна опомена.

Сите вие што паднавте кладилница на Манчестер а не сте фан на екипава, посакувам нареден пат кога ќе се кладите на клубов наместо пари, куќата/станот да ги изгубите и да живеете во контејнер пред зграда. Си имате теми за поплаки, кладилници, дискусии еден куп, не мора да плачете и тука.

Вчера истиов член беше отстранет и од фан клуб Челзи, денес и од овој. Празнење фрустрации во туѓи фан клубови носат перманентен бан од истиот, нека биде ова како јавна опомена.

^^ А каде да се жалам што ливерпул го отпуштија најјачи меринџер икада? Оваа не е фер , кај од арсенал го изедовме ,па и пулците ни прават вакви заврзлами

:pos::pos: кој е бе овој напатениов :ROFLMAO:
Глупости, паднал некој кладилница и ќе иде во Х фан клуб да досаѓа, ко демек така автоматски ќе се вратат парите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom