Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Дури и мене ме загрижува со тоа што го збори, не само за судијата, општо. Забега...
Седум минути веќе одговара на едно прашање, стварно забега.

Oва потсеќа на Бенитез 2008 или 2009-та кога се изгуби на прес конференција.

Ауу, сркоз одлепил, у сите гомна шо е удвен пак успеа да спомне „други менаџери“

Заврши, ништо за Арсенал :( :icon_mrgr:

Сам за себе вика the best manager а Ивановиќ му е стартер секој меч сезонава и покрај тоа што игра лајно, а после јаде гомна за лоши индивидуални настапи, или па Фабрегас, или Хазард, или Кехил. Не, не е изгубен. Апсолутна контрола над ситуацијава има.

@RATM после 10 кола уште стоиш на ставот дека направивте добар пазар летово и тимот ви е појак од лани?

Не можеш вакво прашање да поставиш. Моето мислење пред почетокот на сезоната се засноваше на одличната форма на играчите од лани. Никој не очекуваше дека Хазард и Фабрегас ќе играат како последни глувци. Џабе засилувања кога главните играчи во тимот, на почеток од сезона (читај не ги стига замор се уште) се духови. Да ми го поставеше прашањево во јануари, во ред. Не демантирам дека потфрли управата во последните денови од трансфер рокот. Ова што го зборуваш има влијание, но не толку значително како што мислите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom