- Член од
- 11 ноември 2014
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 8
Kolku vreme cekase za potpis ?Konecno i kaj mene molbata vi e uvazena
Kolku vreme cekase za potpis ?Konecno i kaj mene molbata vi e uvazena
Dva meseci tocnoKolku vreme cekase za potpis ?
Што поднесе како дополнителен документ?Konecno i kaj mene molbata vi e uvazena
Колку време чекаше? И која година си?Konecno i kaj mene molbata vi e uvazena
koja godina si i koga go podnese dokumentot i kade ako nee tajna zasto mene izgleda me lazat pojke vreme imam izvod bugarski na rodeni od cicko i drzavjanstvo od prv braced te molam za odgovor ako sakas pozzДа јас извадив произход за 20 дена со роднинска врска чичко. И сега сум во фаза на поднесување за државјанство. Дали некој знае кои документите се потребни за поднесување за државјанство?
Инаку во ДАБЧ сум однесел еден оригинален документ, дали е можно тие да го најдат и да ми го вратат?
Мислам дека треба од ново пак. Ако те прекинат толку.Dokolku 'te prekinat', a potoa dostavis dokument za poteklo, dali predmetot ce se vrati vo zadolzitelna postapka?
Fala na odgovor.
Ali ne si siguren?Мислам дека треба од ново пак. Ако те прекинат толку.
Не сум сигурен на другар мој и другарка двајцата се со прекинати постапки, наводно овој шо им трчка документи им рекол дека мора на ново. Мада прашај си убаво може и ги матка. Незнам. Само пишав шо имам слушнато.Ali ne si siguren?
lugje da ve zamolam za pomos, konecno najdov bratuced so bugarski pasos, sto treba da odnesam za da se povrzam so nego. Ako treba kopija od negovoto drzavjanstvo dali treba kopijata da se zaveri na mak notar i posle da se legalizira vo ambasada. I dali ima potreba da se povrzuvam so izvodi so nego, dokolku treba mislam deka toa ne bi mi odgovaralo, bidejki on go ima dobieno drzavjanstvoto so stari dokumenti od strana na majka mu, a mene mi paga bratuced od strana na tatko mu. pozdrav[/quotpoveketo odat so kopija od licna karta izvod na rodeni od bratucet i od roditelite za da ja dokazete krvnata vrska toa se se preveduva i legalizira vo bg.pooz