Fantasy Europa League 2015/16

хехехехе види го беее, сеа за сеа само тука ме тепаш, на друите 3 те газам, во ПЛ убедливо и тоа. :D Знам дека сме на мој терен таму, ама сепак слаб си ти ептен. :D

А ем повеќе искуство имате од мене, ги играте и тие аматерските. :icon_mrgr: На Спорт Лајф имаш ли тим бре?

На кои други 3? Во ЛШ ми бегаш 2 бода, а во ЛЕ ти бегам 11 бода. Играш ли шпанско, сериа а и бундес?

На кои други 3? Во ЛШ ми бегаш 2 бода, а во ЛЕ ти бегам 11 бода. Играш ли шпанско, сериа а и бундес?
ЛШ, ПЛ и таа за квалификациите колку што памтам пред тебе бев. :D

За аматерските ти кажав дека не ги играм. :D Не се интересни со 101 измена и глупите сликики. xD Уствари што награди има таму? Може да направам профилче ако ме бендисат. :D

ЛШ, ПЛ и таа за квалификациите колку што памтам пред тебе бев. :D

За аматерските ти кажав дека не ги играм. :D Не се интересни со 101 измена и глупите сликики. xD Уствари што награди има таму? Може да направам профилче ако ме бендисат. :D

Квалификациите две-три кола не го бев обновувал тимот затоа. Не се важи таму. :D

18 играчи имаш од кои 7 на клупа, бодовањата се скоро исти како останатите игри. Убавото е што има и опции и за attacking и defensive па може и одбраната повеќе бодови да ти донесе со 5-3-2 формација пример. Јас од сезонава започнав да ги играм трите лиги, шпанско, сериа а и бундес и повеќе обрнувам внимание на нив отколку на фантази ПЛ.

Квалификациите две-три кола не го бев обновувал тимот затоа. Не се важи таму. :D

18 играчи имаш од кои 7 на клупа, бодовањата се скоро исти како останатите игри. Убавото е што има и опции и за attacking и defensive па може и одбраната повеќе бодови да ти донесе со 5-3-2 формација пример. Јас од сезонава започнав да ги играм трите лиги, шпанско, сериа а и бундес.
Како е со наградите? :) Сеа ептен каснам веќе по 5-6 кола, па да знам дали да трчкам тие награди од посебните кола. :D

Иначе, квалификациите јас само прво коло и последните две, така да попаметно сум бирал на почеток од тебе. :D

Мертенс и Алонсо аут, Ројс и Кулибали ин. Или само Мертенс, да не давам поени
Ми се повредија, инаку ништо не би менувал.

Ди Санто ќе ми остане капитен

Додаден е и Сане во играта. Но касно е веќе за него.

Ја нов тим напраив вчера, ми беше досадно па искористив вајлд карта. Минатиот пат во 5 до 7 го сменив балканскиот тим.
И така уз курац ми е ова, не е интересно.

rtjrtjrthbtr.jpg

Почекај за Ројс, од 17ч. играат па за еден саат ќе ги соопштат официјалните 11 стартни играчи.

И јас планирам да почекам да ги соопштат стартните постави за Дортмунд да шибнам играчи од таму. Хунтелар и Хамшик ќе играат ли денеска бре? Не знам кој да оставам од овие појакиве играчи, и Кејн го имам исто. Па и дури 3ца од Краснодар, ќе потрошам 6 поени изгледа. xD[DOUBLEPOST=1445519633][/DOUBLEPOST]

Алонсо од Фиеронтина? Сигрно нема да игра?

И јас планирам да почекам да ги соопштат стартните постави за Дортмунд да шибнам играчи од таму. Хунтелар и Хамшик ќе играат ли денеска бре? Не знам кој да оставам од овие појакиве играчи, и Кејн го имам исто. Па и дури 3ца од Краснодар, ќе потрошам 6 поени изгледа. xD[DOUBLEPOST=1445519633][/DOUBLEPOST]
Алонсо од Фиеронтина? Сигрно нема да игра?

Тој. Не ми е сигурен, пошто викендот излезе порано поради повреда.
Не знам колку е сериозно.
Ќе дадам 2 поени, барем да имам резерва плус за секој случај (ако ја погодам и таа една резерва)

Тој. Не ми е сигурен, пошто викендот излезе порано поради повреда.
Не знам колку е сериозно.
Ќе дадам 2 поени, барем да имам резерва плус за секој случај (ако ја погодам и таа една резерва)
Marcos Alonso is already confirmed out after suffering an injury against Napoli, although there is optimism he will return for the weekend match against Roma. :)

Weidenfeller, Ginter, Sokratis, Hummels, Park, Weigl, Gündogan, Hofmann, Kagawa, Reus, Aubameyang

И 2 поена за Кагава место Мкитарјан[DOUBLEPOST=1445523267][/DOUBLEPOST]Предикторот избагиран до бескрај

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom