Македонски специјални единици (полициски и воени)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Vo eden status na fb Stojance Angelov napisa deka napadot na Aracinovo go socinuvale 30 pripadnici na EZS Tigar i 40 Volci kolku e tocno neznam nemozam da go najdam statusot poso e odamna

Imas nesto pomesano Volcite bea vo Aracinovo i pomal broj na Tigri kade i bese ranet Stojance a ne deka tolku bile site vkupno Tigrite i PEP bea zaedno od dr strana od Brnjarci a Volcite na najteskoto vo Aracinovo so Nekolku Timovi od ESZ TIGAR i Generalot.

Imas nesto pomesano Volcite bea vo Aracinovo i pomal broj na Tigri kade i bese ranet Stojance a ne deka tolku bile site vkupno Tigrite i PEP bea zaedno od dr strana od Brnjarci a Volcite na najteskoto vo Aracinovo so Nekolku Timovi od ESZ TIGAR i Generalot.
Mozebi ne se sekavam bas dobro odamna e bas kazuvase za negovoto ranuvanje sigurno na toa mislel a jas ne sum razbral ubavo

Македонски Блесок-11

yKdJbw5.jpg

wT5sp3F.jpg

VGA8EW2.jpg

PchXX7U.jpg

EEI7E4R.jpg

Semper Fi imaS komentar za slikava za toj so strelkata sto go obelezav?

Прегледај го приврзокот 130058
Не не го познавам дечкото[DOUBLEPOST=1444171070][/DOUBLEPOST]Аууу не можев да го препознаам овде е многу млад.Дечкото е стварно еден од најдобрите во својата работа,сакаш и ти да ги научиш дечките од берово а?

Attachments

• officirr.jpg
    officirr.jpg
    68,1 KB · Прегледи: 71
Здраво браћо!
Да ли неко може да ми помогне и каже, ко је официр који на слици стоји друге с десна на лево?
Хвала унапред и леп поздрав!
Мислам дека е Ристо Галевски, полициски генерал.

Здраво браћо!
Да ли неко може да ми помогне и каже, ко је официр који на слици стоји друге с десна на лево?

генералот на униформираната полиција Ристо Галевски pokojniot koj pocina 2007 od srcev udar-pod somnitelni okolnosti.

Здраво браћо!

Браћо,
неко на facebook злоупотребљава и користи слику покојног генерала Ристо Галевски и под измишљеним именом се представља као официр! Са тог лажног налога он се удвара женама, застрашује људе... Ово је његов налог:
https://www.facebook.com/marjan.mladenovicpopunjenprofil?fref=ts
А, ево Вам и слика његовог налога на facebook.
Погледајте комуникацију и видећете да систиче да је официр, али ћете видети и како је са "like" потврдио да је "полицијски генерал", али на следеће питање да ли је "Хашки сведок" одговара негативно... Одмах после тога је побегао - бановао ме је и више не могу да комуницирам с њим.
Верујем да ћете знати шта да радите.
Поздрав!

Attachments

• chat 06.10.15.jpg
    chat 06.10.15.jpg
    18,9 KB · Прегледи: 45
  • chat 09.10.15.jpg
    chat 09.10.15.jpg
    53,1 KB · Прегледи: 45
  • Marjanov fb nalog x.jpg
    Marjanov fb nalog x.jpg
    179,5 KB · Прегледи: 45
Треба ли да се инвестира во оклопни возила со далеку по разорна моќ за урбаното војување. За во иднина да си бидеме спремни.

Мислам дека е Ристо Галевски, полициски генерал.
Браћо,
неко на facebook злоупотребљава и користи слику покојног генерала Ристо Галевски и под измишљеним именом се представља као официр! Са тог лажног налога он се удвара женама, застрашује људе... Ово је његов налог:
https://www.facebook.com/marjan.mladenovicpopunjenprofil?fref=ts
А, ево Вам и слика његовог налога на facebook.
Погледајте комуникацију и видећете да систиче да је официр, али ћете видети и како је са "like" потврдио да је "полицијски генерал", али на следеће питање да ли је "Хашки сведок" одговара негативно... Одмах после тога је побегао - бановао ме је и више не могу да комуницирам с њим.
Верујем да ћете знати шта да радите.
Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom