Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ист тип на менаџери кои купуваат анонимуси, практикуваат иста игра и на крај им ги продаваат играчите. Да повториме, ист ТИП на менаџери, ТИП!

Требаше да претпоставам дека тоа бил муабетот уствари :D

И добро, кој негира дека одма се здоби со симпатии? :)
Со Томи праевме муабет за Ингс и ја реков и мислам дека не покажува нешто спектакуларно и дека генерално гледано е просечен играч, као не сум импресионирана па ваљда алудира на тоа :)
Инаку има многу играчи кои не биле класа и далеку од тоа ама им биле/се во срце на скаузерите и симпатии и све...

Не збориме за квалитет туку дека станал симпатија на навивачите. Флано милијарда километри далеку од класа ама сите го сакаат.

Како и да е, си имаат тенденција Рики и Томи да го користат „ви реков“ :D

Не збориме за квалитет туку дека станал симпатија на навивачите. Флано милијарда километри далеку од класа ама сите го сакаат.

Како и да е, си имаат тенденција Рики и Томи да го користат „ви реков“ :D
Сите освен Бодо :D

Кој доволно не прати фудбал ќе речи дека Смолинг, Стоунс, Хендо, Баркли, Стариџ, Руни, Кејн, Стерлинг, се просечни играчи. :)
Ингс ќе го заборавев. Кога сум кај него, дали вчера го видовте standing ovation-от кој го доби кога излезе? Ви велам јас, им влезе во срце на Скаузерите. :)
Не се ни класа играчи. Мнозинството

Не се ни класа играчи. Мнозинството

Не се класа играчи, ама не се ни просечни како што вие велите. Луѓе, правете разлика меѓу просеци (Дени Роуз, Глен Џонсон, Стивен Витакер, Вес Хулахан, Џордан Мач и слични), квалитетни играчи (Хендо, Лалана, Ингс, Милнер, Шо, Стоунс, Смолинг и слични) и класа играчи (Стариџ, Руни, Харт..).[DOUBLEPOST=1443791827][/DOUBLEPOST]
Ист тип на менаџери кои купуваат анонимуси, практикуваат иста игра и на крај им ги продаваат играчите. Да повториме, ист ТИП на менаџери, ТИП!

Ека рече. :D

Околу постов, не знам шо му објаснуваш (не на овдешниве на кајгана туку во групата) кога некој не знае што е тип на менаџер и дека во тип на менаџер не се вбројуваат титулите, резултатите и слично. :)

Озбиљно ги ставате Руни и Стариџ у иста класа? Мислам, онака, по една одлична сезона на Стариџ, а 10 на Руни?
Најозбиљно?

Коа викаа „Ееееј Фланаган бидна човек од него, го земаа за репрезентација, ѕвер, иднина“. Тоа Рој факинг Хоџсон го зема што му се смеевме сите кога ни беше менаџер, али пошто го земал Флано, одма Флано најјак бил. Хоџсон го зема Флано у репрезентација и тоа беше јак успех бе еј не ми се верува :ROFLMAO:

A после го ставија и на стенд-бај листата на светско, и тоа исто така беше успех :D

Озбиљно ги ставате Руни и Стариџ у иста класа? Мислам, онака, по една одлична сезона на Стариџ, а 10 на Руни?
Најозбиљно?
Ни у сну. Мада, со година дена повреда, во моментов игра Стаџ многу подобро а на Руни треба да му биде срам да си земе пејчек.

Иначе, Руни е ехеееееееее над Стаџ али муабетот ми е дека Стаџ е најблиску до можност да направи успех од предходно набројаните.

Најозбиљно?
Го ставаме во класа напаѓачи. Или си класа или не си. 10ка си е 10ка. Дали си ја добил со 91 или со 100 поени сепак си е 10ка. Уствари кој те еба бе мака ми е да објаснувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom