ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
Роџерс лаврс кој може друг![]()
Тоа ваљда некде низ фб у групата, слабо сум упатена

И на крај исти искочија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роџерс лаврс кој може друг![]()
Со Томи праевме муабет за Ингс и ја реков и мислам дека не покажува нешто спектакуларно и дека генерално гледано е просечен играч, као не сум импресионирана па ваљда алудира на тоаИ добро, кој негира дека одма се здоби со симпатии?![]()
Сите освен БодоНе збориме за квалитет туку дека станал симпатија на навивачите. Флано милијарда километри далеку од класа ама сите го сакаат.
Како и да е, си имаат тенденција Рики и Томи да го користат „ви реков“![]()
Бодо уште чека да го избркаат Роџерс за да каже „ви реков“Сите освен Бодо![]()
Не се ни класа играчи. МнозинствотоКој доволно не прати фудбал ќе речи дека Смолинг, Стоунс, Хендо, Баркли, Стариџ, Руни, Кејн, Стерлинг, се просечни играчи.
Ингс ќе го заборавев. Кога сум кај него, дали вчера го видовте standing ovation-от кој го доби кога излезе? Ви велам јас, им влезе во срце на Скаузерите.![]()
Не се ни класа играчи. Мнозинството
Ист тип на менаџери кои купуваат анонимуси, практикуваат иста игра и на крај им ги продаваат играчите. Да повториме, ист ТИП на менаџери, ТИП!
Ни у сну. Мада, со година дена повреда, во моментов игра Стаџ многу подобро а на Руни треба да му биде срам да си земе пејчек.Озбиљно ги ставате Руни и Стариџ у иста класа? Мислам, онака, по една одлична сезона на Стариџ, а 10 на Руни?
Најозбиљно?
Го ставаме во класа напаѓачи. Или си класа или не си. 10ка си е 10ка. Дали си ја добил со 91 или со 100 поени сепак си е 10ка. Уствари кој те еба бе мака ми е да објаснувамОзбиљно ги ставате Руни и Стариџ у иста класа? Мислам, онака, по една одлична сезона на Стариџ, а 10 на Руни?
Најозбиљно?