Помош, софтверски проблеми и совети

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.747
Поени од реакции
27.747
Problem imam so BS Playerot veke cel den,go izbrisav i pak go instalirav i pak isto..help...Прегледај го приврзокот 129463
>bs player on win10

Користи MPC-HC или PotPlayer. Каде со bs player во 2015...
Конкретниот проблем може ти се дешава затоа што не е убаво симнат филмот, и да е убаво симнат лошо е енкодиран или пак најмалку веројатно бс плејерот не ти пушта филмови што се енкодирани со x264 (нема/ш кодек).
И дополнително, од филмот има блу реј, батали го тој HC HDrip whatever.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.184
>bs player on win10

Користи MPC-HC или PotPlayer. Каде со bs player во 2015...
Конкретниот проблем може ти се дешава затоа што не е убаво симнат филмот, и да е убаво симнат лошо е енкодиран или пак најмалку веројатно бс плејерот не ти пушта филмови што се енкодирани со x264 (нема/ш кодек).
И дополнително, од филмот има блу реј, батали го тој HC HDrip whatever.
Go koristev zatoa sto mi naogase avtomtski prevod,i mi bese mnogu ednostaven za koristenje..ke go probam ovoj PotPlayer..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.184
@faraon VLC истотака ќе ти послужи за превод..
Go imam instalirano no so bs playerot mi bese polesno,goga pustam film avtomatski mi dava lista na prevodi bes da baram na titlovi i drygite sajtovi sto se za prevod,kaj VLC ne sretnav takva opcija, ako ima objasni kako sto, zatoa baram alternative za Bs...

Член од
5 септември 2012
Мислења
1.281
Поени од реакции
1.135
@faraon Отвараш VLC и на лентата горе пишува Subtitle стисни, имаш опција да додадиш и можеби ќе имаш среќа и автоматски да си најди...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.869
Ај и тука да пишам. Не можам да пуштам ниту една игра. Зедов снимив кантер, најосновната на windows 7 и ми вика Counter Strike has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Please close the program.

Прашањево ми е како да го решам Виндовс срањево шо не дозволува да пуштам ниту една игра :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ај и тука да пишам. Не можам да пуштам ниту една игра. Зедов снимив кантер, најосновната на windows 7 и ми вика Counter Strike has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Please close the program.

Прашањево ми е како да го решам Виндовс срањево шо не дозволува да пуштам ниту една игра :)
Драјверите за графичка најновите кој се и реинстал на играта

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
инсталирав сичко, не биваше пак.. реинсталирав и пак исто покажува..

ај ако има некој друг нека помогне ве молам.
Не ти чини кракот

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
не е до тоа.. претходно си играв, и нба и пес не ми се оклучува.. незнам што сум чепнал.......
Кракот ти е, види антивирусот да не ти го избришал копирај го од ново

Член од
16 јуни 2015
Мислења
5
Поени од реакции
1
Zdravo jas nekolku dena se macam so eden problem pa resiv tuka da go pisam simnuvam 3 D filmovi nema prevod za niv i slucajno naidov na edna tema za gom player toj podrzuva 3 D t.s obicen prevod pretvara vo 3 D no pak problem vo gom player 3D filmovit gi dava bez zvuk dodeka na bs player e so zvuk tuka e bez zvuk dali vie imate pomos kako da go resam ova so prevodite za 3D ili dokolku znaete sto treba da se podesi za da imaat zvk na gom player vi blagodaram odnaper

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
BS Player-от неќе никако да се уклучи. Се отвара ама не почнува филмот.
Го избришав па пак го инсталирав и ништо.
Проблемот почна откако го чистев компјутерот од malwares.
Moжно од тоа да е, програмата да избришала некој фајл?

п.с. во таск менаџер исклучив еден процес по грешка, како сум успеал по грешка подобро не прашувајте. А не знам кој процес беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom