Абе а кај Исо во компјутерница Флегма и Исо?Најмн се иам изнервирано на God Of War 2 на сони 2 коа стигнав од прилика до крајот и ме убија и требаше цела мисија одпоново а највише штета сум напраил на resident evil 4 кај шо скршив 3 џоестика
Купи некој од 2-3 илјади денари, па да видеш дали ќе го јадеNajmnogu mausot go jade koa igram CS.
Алал да ти е кој е како тебеjas koga ke se iznerviram od nekoja igra mavam na tastaturata ama potoa mi e smesno kako letaat kopcinata koga mavam po nea a i mausot go ima baknato zidot mnogu pati ama pak e ziv
Алал да ти е кој е како тебе
Другар коа го изнервира сони кецот го фрли низ прозор цел, ама у трева падна. Иначе замисли така фрлаш маус и некој комшија бап по глава и после ќе биде еј комши ми падна маусот џитни нагореИ тоа некогаш како страда.Како што кажав најголема глупост ми е фрлање на маусот низ прозор
а куќиштето помалце од 100 долари ти е?da manam tastatura so sum ja kupil 100$ nikogas ama kukisteto mi e lom od kloci mavanje
ПС2. На нет ги имаш Халф Лајф и Куеј 3 модовите.А будокаи на компјутер или на Playstation - зашто барам драгонбал игра долго време а на интернет ги има ептен оние најлупите
Ееееј богами нервира коа ќе изгубиш со Гоку од Фриза!ti brat igraj dragon ball z budokai 3
Другар коа го изнервира сони кецот го фрли низ прозор цел, ама у трева падна. Иначе замисли така фрлаш маус и некој комшија бап по глава и после ќе биде еј комши ми падна маусот џитни нагоре
а куќиштето помалце од 100 долари ти е?
ПС2. На нет ги имаш Халф Лајф и Куеј 3 модовите.
Ееееј богами нервира коа ќе изгубиш со Гоку од Фриза!
Иначе претежно мавам у бирото, на фпс маусот го трескам од биро а на игри само со тастатура има јадено боксови и таа! Сеа спејсов едвај го погаѓам зашо скршен е се клати ко клацкалка.