Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Најмн се иам изнервирано на God Of War 2 на сони 2 коа стигнав од прилика до крајот и ме убија и требаше цела мисија одпоново а највише штета сум напраил на resident evil 4 кај шо скршив 3 џоестика

Имам еднаш маус фрлено низ прозор, а пред една недела ме изнервира Интернетот и го фрлив тоа адаптерот низ прозор (среќа на дрво слета, па со метла мајка ми од пред зграда го симнуваше од дрво:pos: па ништо не му е).

А пред 2 години и мобилниот ми се укочи нешто и го треснав од sид. :smeshko:Љољ. Фрикче сум!

Кога сум изнервиран мавам по биро или по тастатура ама да оштетам нешто не сум до толку. Мислам сепак е игра не е којзнае што.

Не ги мавам тастатурата или маусот. Само го шутирам куќиштето

ма не само мауси и тастатури у нервоза фрлам се пред мене и многу често мавам по столот и стално си ја сјебувам раката

Еднаш имам скршено тастатура ама на грешка, ставив едно маче одгоре и пукна кутрата.
Оф топик-Николче, ти многу нервозен бе?

Вчера ми отиде јабана едниот маус па сеа го користам стариот што на секое кликање дава звук ко да штракам на апарат за сликање, од тие со филм, старските:)))

Најинтерсно е што отиде јабана ради Star Craft, игра која во принцип ме релаксира.

уфф ја не но брат ми ... за кантер ауууу игра игра и одеднаш коа ке направи HS радосен е ама кога ке го утепат станува од столот и лом праи ... тестатури до сеа има 16 ги бројам .. глувчинја има 5 .. хаха многу е мутаф .. а кукиштето му е напукано .. арно што му купија компјутер инаку на мојот компјутер ке кршеше треба да го утепах ! :vozbud:

E koga izgubiv deneska od aki so seta sila so boks pravo vo monitorot,Iam sreka so niso ne se rasipa

Порано стариот маус понекад го мавав...Сега од кога иам Razer на крај на памет ми е да го мавам..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom