Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дал некоја игра ве изнервирала толку што се фатиле да кршите све по дома????
Ја имам пукнато тестатура од ѕид на една игра Ball....(ич не ми текнуе на името)
После имам фрлано мауси од прозор на секој педерски даден гол у Pro Evolution Soccer.
И не знам гарант има уште 100 други(добро не баш 100) дај пишете вие

па ти си бил нервозно типче, мене никогаш ми се нема десено такво нешто мада имам губено педерски и на возенје (MOST WANTED) па и на фидбал (Pro Evolution Soccer)

Мавам хистерично по тастатура кога завршувам втор на трка по 100-ти пат.

mavam boks vo monitorot, ne krsam ni tastatura ni maus :)

NE be ne krsam niso jas ne se nerviram za igra nekoja.Znae Mac)) smiren sum si jas :):):):)

hmmm ama ste nervozni bre bre :) jas retko se nerviram do tolku,a vo takvi nervozni slucai samo mausot go treskam od masa :) ali eve kje spodelam so vas deka bratuced mi e zivcan tip i mnooogu cesto mava boksovi u monitor i testatura koga kje se iznervira :)

Да кршам тастатура или маус ми се нема десено, али знам да го лупнам мониторот или да треснам по бирото, но најчесто тоа што ќе ми се најде прво при рака (од бирото) ќе го лупнам од ѕид.

Да мојата претходна тастатура настрада од Need For Speed Underground колку бокса попи не е свесна:kez:а маусот и мониторот не сум ги мавнал до сеа....

najubavo e da mu mavate boksovi na monitorot najekonomicno ke projdete :pos:

Мониторот многу си го сакам не би го мавал не е он крив

znam deka nemozam da go skrsam pa zatoa nego go mavam :)

Ретко ми се десава некоја игра да губам, поготово со тркање, за такви игри сум мајтор. Koга зборам тркање не мислам NFS зашто жими овој што ти ќе влезеш со 250 на саат во кривина туку мислам на TOCA2 и 3 Richard Burns Rally, Colin Mcrae Rally, GT legents и други слични. Највеќе се нервирав кога играв кантер на некој сервер на нет и ми се дешаваше нешто чудно со маусот, кога нагло ке сакам да свртам лево или десно ке почнеше да севрти нагоре или надоле и ќе почнеше да се врти во круг и нормално ќе ме земат. Само тогаш сум го трескал маусот иначе не трескам ништо зашто ако губам до мене е а не до комјутерот

It's just a GAME!
Ако сте толку јаки дај мавните од земја MX 510 или некој од таа класа:)

Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра

Абе какво нервирање. Ке ја исклучам играта и после не ја играм цела недела за инает.:bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom