Фан клуб - РК Вардар

Ништо чудно утре да си најдат "навивачи" што ќе си подигнат карти за трибината и таа коцка ќе биде раздадена уште пред да заврши ФК Вардар.

Најкриво ми е за момците што душа оставаат на терен.[DOUBLEPOST=1443273459][/DOUBLEPOST]П.С.

За со Сегед има уште карти за продажба колку што разбрав.

Значи искрено ја у сала идам заради атмосферата,зборам лично за мене.Кур ме боли да го видам Бомбач и остала багра.Ова е срамота,сами си прават лош маркетинг,демек до 17 часот да влегле.А и не ме чуди неспособние сме и ко држава да спроведеме 500 души на натпревар,а камо ли за повеќе

Дали тие знаат кој се Комити, кога е во прашање Вардар!? Верната вардарова сенка несфатливо индиректно ”е избркана да дојде утре, и да го бодри својот РК Вардар” Сите знаеме поради кои причини. Од една страна несфатлив е потегот ФК Вардар да игра од 15:30 часот, а од друга страна од 17:30 часот да игра РК Вардар. Е сега, најверните навивачи беа спремни да отидат и на двата натпревари (како што го прават тоа и многу пати кога се поклопуваат термините на ФК и РК). Но овој пат дојде до уште поголем проблем, кога управата на Вардар преку својот веб – сајт даде соопштение дека вратите ќе се затвараат во 17:00 часот, и потоа никој нема да може да влезе на натпреварот. Можеби да играше Вардар со некоја екипа која доаѓа во Скопје со неколку стотина навивачи па ајде да се кажеше… но вака !? да се ”бркаат” најверните, кој минатата сезона го носеа РК Вардар до 1/4 финалето…. Несфатливо…

Дали заборавија.. Комитите поминаа толку многу километри за да го бодрат својот клуб во Полска, против Висла Плоцк (Фото), на сите домашни натпревари беа од огромна поддршка за нашите момци, со неверојатен притисок кон противникот. Се ”чудеа” играчите на Барса пред две години, каков е тој амбиент, што го прават вардаровите навивачи, минатата година навивачите на Висла кога дојдоа во Скопје беа во неверување како тоа навива цела сала во еден глас…. И уште многу изјави на играчите на противничките клубови кој рекоа: Ова што го има овде, го нема никаде… Епа сега запрашај те се, дали е исто со Комити или не? Поддршка за нашите момчиња на утрешниот меч. Напред Вардар, во срце те носам!

Последно уредено:
Не сум знаел дека му бил брат тој Велковски, и него го запцувме минатиот пат :kuracc:
Се да му ебам, и онака не го сакам многу, кај го купивме, кај се запустивме ти ебам Дино Најдоски двојката:kuracc:[DOUBLEPOST=1443290768][/DOUBLEPOST]
Значи искрено ја у сала идам заради атмосферата,зборам лично за мене.Кур ме боли да го видам Бомбач и остала багра.Ова е срамота,сами си прават лош маркетинг,демек до 17 часот да влегле.А и не ме чуди неспособние сме и ко држава да спроведеме 500 души на натпревар,а камо ли за повеќе

Дали тие знаат кој се Комити, кога е во прашање Вардар!? Верната вардарова сенка несфатливо индиректно ”е избркана да дојде утре, и да го бодри својот РК Вардар” Сите знаеме поради кои причини. Од една страна несфатлив е потегот ФК Вардар да игра од 15:30 часот, а од друга страна од 17:30 часот да игра РК Вардар. Е сега, најверните навивачи беа спремни да отидат и на двата натпревари (како што го прават тоа и многу пати кога се поклопуваат термините на ФК и РК). Но овој пат дојде до уште поголем проблем, кога управата на Вардар преку својот веб – сајт даде соопштение дека вратите ќе се затвараат во 17:00 часот, и потоа никој нема да може да влезе на натпреварот. Можеби да играше Вардар со некоја екипа која доаѓа во Скопје со неколку стотина навивачи па ајде да се кажеше… но вака !? да се ”бркаат” најверните, кој минатата сезона го носеа РК Вардар до 1/4 финалето…. Несфатливо…

Дали заборавија.. Комитите поминаа толку многу километри за да го бодрат својот клуб во Полска, против Висла Плоцк (Фото), на сите домашни натпревари беа од огромна поддршка за нашите момци, со неверојатен притисок кон противникот. Се ”чудеа” играчите на Барса пред две години, каков е тој амбиент, што го прават вардаровите навивачи, минатата година навивачите на Висла кога дојдоа во Скопје беа во неверување како тоа навива цела сала во еден глас…. И уште многу изјави на играчите на противничките клубови кој рекоа: Ова што го има овде, го нема никаде… Епа сега запрашај те се, дали е исто со Комити или не? Поддршка за нашите момчиња на утрешниот меч. Напред Вардар, во срце те носам!

Ако видиме и од пред ерата на Самс...

Не сум знаел дека му бил брат тој Велковски, и него го запцувме минатиот пат :kuracc:
Се да му ебам, и онака не го сакам многу, кај го купивме, кај се запустивме ти ебам Дино Најдоски двојката:kuracc:]

Како ќе му нареди Чуприна, така мора да испполни, ако треба и за Металург ќе навива. :D

Сериозно со оваа е?
Ами таа на сликата до него е сестра и :icon_mrgr:
Абе фин е момакот, и она е фина, али цел живот во педерски клуб играл, нормално е на вакви педерлуци да е научен :kuracc:

Ќе му жежат обравчињата на мочково, кај ништо не игра па и ќе иде и со туѓ дрес на утакмици. Абе прво управата да беше уред, ќе му отчитаа лекција, а после и од навиавчите ќе си добиеше некое шамарче за памет. Играл брат му, преку таквото ако играл брат му, нека иде да го гледа како човек а не у дрес на Металург.

Добро бе стварно, има ли нормални спортисти у државава ? Па ќе го тргнам на страна Кире Лазаров, другото све е без никаков карактер и менталитет. Иди глеј си го брат ти, ама кај кур си тргнал со дресот бе, размислуваат ли малце пред да направат нешто ? Побитно му е пивото и проводот со другарите него фудбалот, па уште дрес на металург носи у јавност

Не дека спортистите од другите земји се нешто пописмени, ама нашиве се апла со три неврона во мозок.

Прашање е дали ќе се раздени утре чим Даре облекол дрес од брат му. Голем проблем е тоа, све тврдокорни Вардарци а на стадион 50 луѓе.

Значи и дефинитивно бојкотираат комитиве. Според мене безвезе само тераат инает

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ги дупчат Комити за влез во сала а на снимка ги пуштаат како ја пеат химната.:tvg: ти ебам шупците неписмени.

Значи и дефинитивно бојкотираат комитиве. Според мене безвезе само тераат инает

Sent from my ST21i using Tapatalk
Прво информирај се па пишувај, Комити се на фудбал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom