DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Многу млад ме направивте штом ме споредувате со neversaynotopanda, не го пуштаат него низ барови уште.. мене ме пуштаат од 2005 :))))))

У секој случај, озбилно, ако некој е слободен и сака да гледа „ најдобрата дота у Македонија “, ќе има лан турнир за 2 недели у Струмица, барем според најавите :)
Брат кој и да си од Струмица те знам а од претходно спомнанио нема по добар

иначе со тај пост се си мислам со липс имаме чест

Ево ја конечната табела на македонскиот турнир (уште GC - SBB немаат играно, ама небитно, секако тие ќе играат полу финале без разлика на резултатот)

mJ88kWQ.jpg

Првите 4 тима ќе играат ЛАН во Струмица.

Potato e Тито/thebuz ако не се лажам still Saksa е најдобар играч гледано од моја перспектива.. Лесно може да игра било кој role, механички скил тиер1, добар капитен е, decision making според мене му е најсилна страна one of the best воопшто , според мене.

A за Never Say No To Panda исто солидно игра детето на 17 години, ќе го биде има доста потенцијал :) секако е меѓу најдобрите играчи у мк.

Кога зборуваме за најдобри играчи, мој топ 5 Македонци за натпреварување.( има многу добри играчи у Македонија, ама ако би бирал „ репрезентација“, ова е тоа. )
Mid - Аконра ( вилијамтел ).. Ќе ги тепа на линија сите pub stars mid players Македонци без проблем, хероите што се играат на мид најмногу му одговараат у моментот, а и подобар у контролирање на темпото у „про игра“.
Supporters - Боте + Дине. Ако би им верувал на некои играчи да носат одлуки за мене, или да контролираат што,кога и каде ќе се случува, тоа се овие двајца. Боте можеби го знаете, Дине е играч кој малку постарите доташи ќе го знаат, сега игра по некој пуб тука-таму, можеби да има 5к ммр :) Овие двајца знаат дота колку цела останата Македонија соберена заедно :)
Offlane - У Македонија нема ниту еден „класичен“ офлејнер кој заслужува да не најде на листата ( моќеби да има, ама да не го знам, не ми замерувајте :) ) Па би се натпреварувале за ова место Saksa, NeverSayNoToPanda, Junior, mikiogromi, psycho ( на ниту еден освен психо ова не им е „природна позиција“, ама така би направиле најдобар тим ).
Carry - Buzzy (Titо )
Drafter - Buzzy.
Ingame captains + shots callers - Дине + Боте.

Последно уредено:
Искочи 6.85 :vozbud: :vozbud: :vozbud:

http://www.dota2.com/685

Сега приметив,

"Neighborhood Channels are a new feature in the chat panel, providing an easy way for you to join the Dota community in your area, find new teammates, and make new friends. "

Има канал Skopje,Macedonia :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: Автоматски сме ставени таму сите :D

едит: и одма почна цел канал да прави муабет за да си продадат марихуана/дрога итн :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Leshrac
  • Base damage reduced by 4
  • Lightning Storm jump distance reduced from 650 to 475
  • Lightning Storm damage reduced from 80/140/200/260 to 50/100/150/200
:gjavol:

Ogre OP, Night Stalker dobar potencijal, Mirana dobar buff, Batskater vraten u igra (scepter upgrade), Techies 90% dead.

inb4 пуџ и тинкер секоја игра мид :D

Сеа алхемистот се враќа со радианс во 10та минута, и легион у шума ќе владее повеќе од било кога.

Ripperino лешрак и сторм пикери

RIP storm :([DOUBLEPOST=1443183154][/DOUBLEPOST]
inb4 пуџ и тинкер секоја игра мид :D

Сеа алхемистот се враќа со радианс во 10та минута, и легион у шума ќе владее повеќе од било кога.

Ripperino лешрак и сторм пикери

legion suma=dno legion suma+midas=DNO DNA

Последно уредено:
Уште не свативте дека со секој пуштен пач уствари одредуваат кои херои ќе ги играат ПРО играчиве :D
Ама како ТИ5 што беше мислам дека никогаш нема да направат таков балас во смисла голем беше ростерот на различни херои избрани.

И никој не го спомна буфот на енчантрес?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom