Фан Клуб: Интер

Нека формираат дисциплинска управа и нека го назначат Матераци за координатор за да нема фрлање на дресови во иднина. :pos:

А ако беше Балотели кај нас... да го чуваа за "апсолутно мнозинство", да им направи "+1"!
:ROFLMAO:

Bez jesus i miranda vo verona
Ocekuvano mislam, ke igra telles i medel na nivnite pozicii. Che bidi nezgodna utakmica

Само Телес е промената од мечот со Милан, мора да се победи денеска... Форца Интер, Форца Икарди

Види магарешки пресинг даа[DOUBLEPOST=1442747828][/DOUBLEPOST]ИЛ ПРИМО ГОЛ ДИ МАУРО ИКАРДИИИИ

Последно уредено:
Нека го вади Гуарин додека нема црвен направено бидејќи Таљавенто едвај чека да ни исклучи некој.
Нека влага Брозович и ќе се браниме :toe:

по грешка на одбраната икради им го набута :)

Куро те боли...
Сега нека им закачат уште еден дур е попресно и то да им биди! Само и Киево се опасни, не смеат да се олабават нашиве!

Сега само паметно во второ, да не силиме без везе и да им бутнеме уште еден за мирен финиш. Јојо каков потег за голот, а и Џофри асистенцијата. :cool:

Бајовци, има Сопкаст за iPhone или некоја слична апликација кај што може да се гледа стрим на тељефон.

Бајовци, има Сопкаст за iPhone или некоја слична апликација кај што може да се гледа стрим на тељефон.

додека дупиш манекенки во доги стајл ајфонот да биде на газенцето ставен и да гледаш Интер ?!

Ја мајката двојно задоволство не може .!.

додека дупиш манекенки во доги стајл ајфонот да биде на газенцето ставен и да гледаш Интер ?!

Ја мајката двојно задоволство не може .!.

Таблет брат, голем гз има оваа...

ти ебам тоа арамбашата :pos:

Оној Вајсмилер жими мајка да земеш да го лупаш со марули по тоа главата му ебам тоа негативниот лик.

Киево има да го извозиме следен викенд,двојка уште од сега играјте и Икарди стрелец.

само да се цитирам,Џони мувло се надевам ме послуша :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom