ама па и не е во ранк со Франција и Шпанија дефинитивноНеоправдано мислиш дека српската репрезентација е преценета, верувај ми.
Реален пласман за Србите е 2ро место според мене, а за ова со интелегенцијава и со мудава ваљда не знаеш шо збориш...4то место би бил и некој реален пласман за Србија. За повеќе треба (повеќе од еден) играчи со интелигенција и, пред се', со "муда".
Искрено криво ми е шо не пројдоа Србиве, али ме нервираше стањето у цела Србија општо и цел балкан...Свесни сме сите колку јак состав имаат Србите и дека освоија 2ро место на светско првенство лани, али тоа не значеше дека оваа година 100% ке освојат Европско ( како што повеќето мислеа)...на ова све ја би рекол " На нероден Петко капа му кројат"Србите да играа финале или полуфинале со Шпанија или Франција ќе гризеа и ќе даваа се од себе, вака кога се апла фаворити се усеруваат еве три утакмици не играа ништо посебно
Па, ајде, наведи уште еден таков играч освен Теодосиќ.[DOUBLEPOST=1442617482][/DOUBLEPOST]Реален пласман за Србите е 2ро место според мене, а за ова со интелегенцијава и со мудава ваљда не знаеш шо збориш...
А, и овој муабет со потценувањето... Не ги потценија, туку толку можат. Да кажеш ја потцениле Чешка, Финска, ама -Литванија?!Кој високо лета, ниско паѓа. Ептен ги потценија Литванците...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Целовкупно гледано Србите имаат муда, јес да потфрлија утакмицава ама генерално играат многу многу добро иначе има доста играчи со а нарочито бековитеПа, ајде, наведи уште еден таков играч освен Теодосиќ.
Србија нема таков бек уште од Даниловиќ, не па овие килавите сега што играат.Целовкупно гледано Србите имаат муда, јес да потфрлија утакмицава ама генерално играат многу многу добро иначе има доста играчи со а нарочито бековите
Богдановиќ и БјелицаПа, ајде, наведи уште еден таков играч освен Теодосиќ.[DOUBLEPOST=1442617482][/DOUBLEPOST]
А, и овој муабет со потценувањето... Не ги потценија, туку толку можат. Да кажеш ја потцениле Чешка, Финска, ама -Литванија?!
Па со кој е, со Македонија ли?[DOUBLEPOST=1442622482][/DOUBLEPOST]ама па и не е во ранк со Франција и Шпанија дефинитивно
Пред да пишеш нешто мислам дека треба и да размислиш за истото. Ти очигледно не си го направил тоа кога си го напишал овој пост.4то место би бил и некој реален пласман за Србија. За повеќе треба (повеќе од еден) играчи со интелигенција и, пред се', со "муда".