- Член од
- 24 јули 2008
- Мислења
- 666
- Поени од реакции
- 134
Фала за одговорите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака...Знае ли некој кај може да се купи апаратче за бришачи за клио 2000 година 1.2 (ако тоа значи нешто)?
Tnx
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Пс.за поефтина варијанта мислам,знам дека прв одговор ке биде - у продавница![]()
Фала на совет другарВака...
Ќе си го извадиш моторчето и со него ќе тргнеш по отпади...
И ќе бараш Рено некое од тие годишта... 1996 па навака... било кој модел, и ќе видиш дали некое фаќа...
Штосот е што тие се делови кои не се исплаќа да се прават посебни за секој модел па имаат широка примена и по годишта и по модели.
Најдобар избор. Поготово 1.5 со 106 коња. Екстра автомобил.Sakam da slusnam mislenje i iskustva za reno megane 1.5 dci 2003-2004.
Незнам проблемот до што е но и на мој другар слично му се случи и го однесе клучот му рекоа дека е добар ама заклучувањето не беше во ред кога фати кога не. И така да он уште не го среди а си заклучува нормално со клучот внатре и то е то.Здраво. Едњн другар има алфа 147 1.9јтд 2008 год. И има проблем со заклучувањето преку далинското... со клучот и со копчето внатре што се наоѓа се заклучува без проблем али со далинското нејќе ни да чуе.... го носеше далинското да го испитаат и му кажале дека е исправно... до што може да биде и да не има некоја финта за ресетирање ???
Здраво. Едњн другар има алфа 147 1.9јтд 2008 год. И има проблем со заклучувањето преку далинското... со клучот и со копчето внатре што се наоѓа се заклучува без проблем али со далинското нејќе ни да чуе.... го носеше далинското да го испитаат и му кажале дека е исправно... до што може да биде и да не има некоја финта за ресетирање ???
Анласер...Ко ќе тргни надолу работава, саглам тргнуваВчера сабајле колата едноставно не сакаше да запали (рено меган 2002 год.) Вечерта пред тоа татко ми ја возеше и никаков проблем немало. Кога ке го ставам клучот, на таблата нема некое чудно светло да светни. Прозорците работат, радиото исто така, светла исто, само не сака воопшто да проба за палење. Што можи да е проблемот? Не сум во можност деновиве да ја однесам на мајстор, ако некој даде некоја идеа да пробам дури е дома колата....... Воопшто не се разбирам од коли упм