Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 септември 2015
Мислења
4
Поени од реакции
1
zdr. nov sum na forumot i ako moze da mi se objasne sto da pravam ponatamu vo ponedelnikot statusot od dopolnitelna prroverka mi pomina vo pekratena postapka ima li nekoje resenije za ponatamu ili da krenac race od bg. pasos. odnapred vi blagodaram na odgovorite

Член од
24 јули 2015
Мислења
98
Поени од реакции
54
zdr. nov sum na forumot i ako moze da mi se objasne sto da pravam ponatamu vo ponedelnikot statusot od dopolnitelna prroverka mi pomina vo pekratena postapka ima li nekoje resenije za ponatamu ili da krenac race od bg. pasos. odnapred vi blagodaram na odgovorite
ne odnese li dokument za da pokazes deka imas poteklo-pasos od brat/sestra, bugarski dokument od baba /dedo ...

Член од
3 септември 2015
Мислења
9
Поени од реакции
11
Walkman jas kolku sto razbrav na orle mu e prekratena postapkata...Dali toa znaci deka so novive izmeni i prekratenite ke bidat vrateni vo zadolzitelna procedura?Me interesira deka i kaj mene "prepiskata e prekratena",i ne znam sto ponatamu...

Член од
16 декември 2013
Мислења
162
Поени од реакции
54
Walkman jas kolku sto razbrav na orle mu e prekratena postapkata...Dali toa znaci deka so novive izmeni i prekratenite ke bidat vrateni vo zadolzitelna procedura?Me interesira deka i kaj mene "prepiskata e prekratena",i ne znam sto ponatamu...
Druze toa nisto ne se znae treba da se vidi koga ke pocnat novite izmeni.Eve tocno godina vreme se ceka na tie izmeni i se nesto se odugovlekova

Член од
25 февруари 2015
Мислења
810
Поени од реакции
1.561
Figurativno na Orle mu odgovoriv (ima li nekoje resenije za ponatamu ili da krenac race od bg. pasos). Ili, nema otkazuvanje, zasto zakonot ce go izglasaat i potoa ce ja prodolzi postapkata. Kako ce bidat formulirani prekratenite postapki, otom-potom ce se znae.

Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209
ne odnesov nemam nikakov dokument
a da probas so potrvda od bugarskiov klub so e vo strumica kaj lazar mladenov da se javis kaj nego i da go prasas so ke ti kazi moe mislejne posto jas koga se javiv toj mi rece vo slucaj nedaj boze nesto da te odbijaat so taa potvrda ke si imal sansi taka mi odgovori na moite prasajna sega vredi da se javis i da probas negubis nisto samo clenarina treba da platis od 1800 den za tri godini i potvrdata ja imas odma vidi probaj pa ke kazis pozz i gospo da ti pomogni pozz

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Седницата на комисијата почнува во 16.30 денес, а ново е што собранието нема да работи од 09.10.15-23.10.15 заради локалните избори.

S

Sukhoi-27

Гостин
Седницата на комисијата почнува во 16.30 денес, а ново е што собранието нема да работи од 09.10.15-23.10.15 заради локалните избори.
Значи две недели во Октомври нема да работат.Чекање плус 2 недели....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom