- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 2.007
- Поени од реакции
- 1.306
In cases of “disagreement”, the referee will make the final decision
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И?pogreshno copy/paste be , ne letajte , sledniot post
eve ti go podolu be , abdal , ti rekov pogreshno copy/paste@Red John
Ако ги избришеш мислењава си најголемо педериште на светот. Те молам вакви бисери нека останат забележани во аналите на форумов, ова е вонсериски мајке ми.
Човекот линк му постира, овој му вади некој исечок со кој сам си ебе стомајки и се побива.![]()
другар, конкретно се наброени по кои причини може да се гледа риплеј.pogreshno copy/paste be , ne letajte , sledniot post
pa ti postirav samo del od pravilnikot , cela broshura e od FIBA , ja imash na google, ebate belja , ushte na pochetokot ti spomnav , ako sudiite se sudrat vo odlukata , sekogash moze da se pobara snimka, shto kur ne e jasno.Ne pishuva nikade deka NE SMEE da se pregleduva snimka za proverka na aut. Kaj Nba pravilnikot e poprecizno definirano zaradi tv prenosite, mada tvrdam deka eve za sluckata so Jordan , ke se potrudam da ja najdam , pregleduvaa snimkaИ?
Што докажа со скрин шотот? Дека официјалните може да проверат снимка кога сакаат. Кажува негде за нагазена линија? Не.
Во Европа, НЕ ГЛЕДААТ СНИМКА за нагазена аут линија, по 987 пат. Примерот конкретно со Србите и Турците. Тунчери (он беше мислам или Онан) ја нагази линијата и потоа продолжи со акцијата, направи уште 1-2 дриблина и подоцна се даде кош. И да ја прегледаа снимката ништо не можеа да направат, не може акцијата да се преигра повторно. Дали сега разбираш или да пробам ако не да ти нацртам иако не сум добар во тоа?pa ti postirav samo del od pravilnikot , cela broshura e od FIBA , ja imash na google, ebate belja , ushte na pochetokot ti spomnav , ako sudiite se sudrat vo odlukata , sekogash moze da se pobara snimka, shto kur ne e jasno.Ne pishuva nikade deka NE SMEE da se pregleduva snimka za proverka na aut. Kaj Nba pravilnikot e poprecizno definirano zaradi tv prenosite, mada tvrdam deka eve za sluckata so Jordan , ke se potrudam da ja najdam , pregleduvaa snimka
To determine the player who has caused the ball to go out-of-bounds.Во Европа, НЕ ГЛЕДААТ СНИМКА за нагазена аут линија, по 987 пат. Примерот конкретно со Србите и Турците. Тунчери (он беше мислам или Онан) ја нагази линијата и потоа продолжи со акцијата, направи уште 1-2 дриблина и подоцна се даде кош. И да ја прегледаа снимката ништо не можеа да направат, не може акцијата да се преигра повторно. Дали сега разбираш или да пробам ако не да ти нацртам иако не сум добар во тоа?
ова у превод е, се вика снимка да се разгледа кој последен ја допрел топката пред да иде у аутTo determine the player who has caused the ball to go out-of-bounds.
Или не знае англиски [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]ова у превод е, се вика снимка да се разгледа кој последен ја допрел топката пред да иде у аут
не тролаш или? [emoji14]os:
To determine the player who has caused the ball to go out-of-bounds.
An out-of-bounds violation of the shooter occurred[DOUBLEPOST=1442359522][/DOUBLEPOST]ова у превод е, се вика снимка да се разгледа кој последен ја допрел топката пред да иде у аут
не тролаш или?![]()
ne be druze , tuku kako go chitam pravilnikot sega vi postiram situacii povrzani so aut, ta neli za aut ne se pregleduvaa snimki. Kako naogjam novi situacii vi postiramова у превод е, се вика снимка да се разгледа кој последен ја допрел топката пред да иде у аут
не тролаш или?![]()
Ти збориш за аут кога ќе ја допрат двајца играчи топката и кога не се знае кој ја допрел па прегледуваат снимка од кого излегла топката. Ова со НАГАЗНУВАЊЕ аут линија е сосем 19та ситуација. Стварно, неписмен да беше ќе разбереше бе, 100 души ти кажуваат едно ти сосем друго, сеуште мислиш дека си во право?An out-of-bounds violation of the shooter occurred[DOUBLEPOST=1442359522][/DOUBLEPOST]
ne be druze , tuku kako go chitam pravilnikot sega vi postiram situacii povrzani so aut, ta neli za aut ne se pregleduvaa snimki. Kako naogjam novi situacii vi postiram
naglaseno e of the shooterТи збориш за аут кога ќе ја допрат двајца играчи топката и кога не се знае кој ја допрел па прегледуваат снимка од кого излегла топката. Ова со НАГАЗНУВАЊЕ аут линија е сосем 19та ситуација. Стварно, неписмен да беше ќе разбереше бе, 100 души ти кажуваат едно ти сосем друго, сеуште мислиш дека си во право?