Џ
Џонтра Волта
Гостин
Епа зашто на крај вака ја заврши реченицата?Знам, го спомнав како спортист од Југославија.
Изгубете се бе со тие муабетите дека Србите се обесправени затоа што се Срби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа зашто на крај вака ја заврши реченицата?Знам, го спомнав како спортист од Југославија.
Добро, веројатно требаше уште некој од Хрватска да спомнам, исто и од Словенија за да разбереш, пошо си амебовидно копито доселено од Пичковац. Изгуби ми се од пред очи да не те гњечам пред народ.Епа зашто на крај вака ја заврши реченицата?
Изгубете се бе со тие муабетите дека Србите се обесправени затоа што се Срби.
Има разлика пер, коа биле у Југославија никој не ги мразел. И сега никој не ги мрази Хрватите... што не е случај со Србите.Добро, веројатно требаше уште некој од Хрватска да спомнам, исто и од Словенија за да разбереш, пошо си амебовидно копито доселено од Пичковац. Изгуби ми се од пред очи да не те гњечам пред народ.
Ете нека бидат и Кукоч, Дивац, курац, палац.![]()
Не си у право. Не кур се вади сеа и не се смешкај.Хахаха изгуби се мајмун, ќе се наложат сеа Андеркавер и компанија ќе ми ебат мајче со коментари.![]()
E ajde be Stef , kako ljubitel na sportot , shto ke kazesh za raspletot so albanskoto zname i dronot , kako odluchi UEFA.Абе не ми објаснувај, за секој спорт тоа го викате. Кога нема да досуди судијата фаул во кошарка тогаш сите ги мразат Србите, никој не ги сака, а кога ќе победат тогаш се најјаки, ненормално јака спортска нација и слично. На некој друг може да му пројде тој муабет, ама на мене не.
Кај јадел гомна Федерер кога губи ајде те молам кажи ми? Човек што нема ниту еден скандал во својата кариера, никад нема побарано МТО и е пример за останатите спортисти...
Или тоа што му рече на Срѓан да замолчи, пошо овој јадеше гомна за време на поените? Патем, Срѓан, татко му на Новак, во Србија е сметан за тежок сељак.
Иначе да, Федерер и Надал биле, се и секогаш ќе бидат поголем фактор од Новак во очите на светската јавност, и ова апсолутно нема врска со Срби, Шпанци, Американци, него со сосема друга работа. Ривалството на Федерер и Надал е едно од најголемите во историјата на спортот и тие оставија голема трага во овој спорт.
Лајк за оваA ne da ja tera zena mu da go prvocira protivnikot![]()
Cavic pokasno go stisna tasterot, zatoa I ne osvoi prvo mesto, ali ok, go mrazat poso e Srbin. Samo ti od plivanje imaa razbiranje kolku I jas od nuklearna fizika. Eve @Ilumious neka ti objasni ako mislis deka jas od inat zboram, ipak nejzin sport e plivanjeto.
uh, mame mu ebam , nastapi nebare Mat Bjondi si i imash eden kup foto finishi doziveano lichno so elektronski sungjeresti tabli vo Karposh ili olimpiski . Poshtujem , mi razreshi edna dilema, toa shto vodeshe polemika cela plivacka svetska elita a i denes lebdi kako fleka vrz toa zlato na Felps , koj gi ebe , Ilumious is on the stage , shut the fuck upКакво местење аман, таа електроника со нокт да ја чепнеш исфрла резултат. Сунѓереста табла е и така и без судии може да се види кој мами а кој не и кога прават ротации во вода, кој ќе чепне со нога а кој ќе си продужи. А Стјепановиќ кога освојува медали со стотинки размак тогаш електрониката добра е?Уште ли се популарни српскине монтажи каде што Фелпс е зад Чавиќ две тела должина?
Нешто што те учат квалитетни тренери по пливање е да си ги броиш завеслаите и точно да знаеш колку завеслаи ти требаат за една должина во еден стил. Чавиќ лизгаше, Фелпс направи + 1 завеслај, ја чепна електрониката и game over.