Фан клуб - РК Вардар

Абе и вие ептен пацифисти сте...
Нашлапајте го таму мочкото и ајт таму...:pos:
Вака на времето некој играч да се однесуваше со навивачите,па уште и раце да крева,ехеее,какви ластици ќе изедеше и ќе речеше ФАЛА МНОГУ,ДА НЕ ТРЕБА УШТЕ?....:sakasuste::pos:
Со свирење ништо не бива,само повеќе сила ќе добива пијаничето(во случајот ќе глуми жртва и ќе ги пушта Столе и Фичо да го бранат од лошите батковци)...:pipi:
Само ластици за ушкото.:kuracc:

Абе и вие ептен пацифисти сте...
Нашлапајте го таму мочкото и ајт таму...:pos:
Вака на времето некој играч да се однесуваше со навивачите,па уште и раце да крева,ехеее,какви ластици ќе изедеше и ќе речеше ФАЛА МНОГУ,ДА НЕ ТРЕБА УШТЕ?....:sakasuste::pos:
Со свирење ништо не бива,само повеќе сила ќе добива пијаничето(во случајот ќе глуми жртва и ќе ги пушта Столе и Фичо да го бранат од лошите батковци)...:pipi:
Само ластици за ушкото.:kuracc:
Столе е тој што крева раце. Столе треба да го зашамараат? :D

Мене само ми смета што Столе си руши репутација кај навивачите, без разлика дали е во право или не, седам настрана :) Батали го Деки, Деки другари го правдаа пред класната во средно па за пред Комити...

На Столе најпаметно му е да не изиграва дрвен адвокат. Губи многу кредити со својата непрофесионалност, не му треба и таа работа со Манасков.

@Tomasino kaj smee da go napravi nekoj toa, pa ke skape u zatvor posle toa.
Odma ke go sudat spored toj zakonot za navivaci.

I edno ne mi e jasno samo, sto e problemot sto ni na rakometov nikoj ne odi, vo fudbal ete opravdanie im e slab kvalitet ama rakometov pa vakov tim ni na son ne sme sonuvale deka ke imame vo skopje i pak prazna dala dali 500 luge imase. A ls ke se potepaat koj da odi. Ubavo pisav jas duri i eftina e blok kartata trebase po 100 evra cena da stavat bar da ima nekakov kolku tolku serozen priliv na pari od karti. Vaka so ovaa segasnava cena ko gratis da im davas da gledaat liga sampioni.

Истиот Столе Стоилов што стигна во Вардар и стана tisinasaikona само затоа што нема П од професионалност, па Лино го избрка од матичниот му Металург и ја користеше секоја прилика јавно да збори против човекот и клубот за тоа колку не ги сака, за нешто за што самиот си е крив, сега се најде за најповикан да кажува кој смее, а кој не да изразува незадоволство. Не знам што му е филмот, македонски репрезентативец дека е па не смее да му се свири?
Ако е тоа „грев“, не знам тогаш што е тогаш изјава во емисија дека не можеш да смислиш репрезентативен колега (Миркуловски) кога играш против него.
Нека иде кај Жаре во емисија нека кажува „смешки“ како јадел 2 пити бурек после пијанство во 4 сабајле и после како Лино му бил крив што го избркал, па да дели памет после да не му се свири на Деки од публика на која што дотичниот и покажувал среден прст и им го ругал клубот.

Стојанче го бранел Деки затоа што му бил другар,аиииј.Па мене најдобар другар да ми јаде вафли за Вардар,ја прв ќе го отерам у курц...А оваа иконава наша со тој негов курназ понашање лесно може да стане и Свиња дебела...

Деревен е доказ за штетата од облакот од Чернобил :S Брумен на првата е како дух да видел :pos:

По две слики им прават, на едната треба сериозни да се, на другата поднасмеани. Сега ова поднасмеани кој како го сфаќа може да видите :D

Гледам има и двајца млади играчи пријавени за сеха. 8кава занам дека е Ончев, а за 4кава не сум сигурен кој е?

ЦРВЕНО-ЦРНИОТ ДОМ ЌЕ ИМА ДВЕ НОВИ ТРИБИНИ
Вардаровата армија навивачи добива поголем простор во Јане Сандански (ФОТО)
Во новата сезона од Лигата на шампионите Вардар ќе го бодрат, барем уште 500 навивачи повеќе. Причина е тоа што се монтираат дополнителни, помошни трибини зад головите.

1667 0
објавено: 8 септември 2015 - 13:07
55351-vardarovata-armija-navivachi-dobiva-pogolem-prostor-vo-jane-sandanski-foto.jpg

9 Images

VIEW GALLERY

lg.php

Засега се работи само зад едниот гол, оној под трибината на навивачката група Комити, а за очекување е да се монтира трибина и од спротивната страна. И двете трибини заедно би требало да соберат околу 500 луѓе, што ќе значи значително зголемување на капацитетот на „Јане Сандански“.

Сето ова е само одговор на големиот интерес кој го покажа црвено-црната армија во пролетната половина од сезоната, кога Вардар играше против Висла и особено против Кјелце, во четвртфиналето од ЛШ. Оваа сезона, пак, привлечноста на натпреварите ќе биде голема уште во групната фаза, затоа што со новиот формат, Вардар ќе има противници од самиот врв на европскиот ракомет, како Барселона, Кјелце, Рајн-Некар...

ЛШ ќе почна на 19 септември, а во првото коло Вардар игра на гости кај Монпелје, додека првиот меч во „Јане Сандански“ ќе се одигра на 27 септември, против Пик Сегед, што значи дотогаш треба да се подготвени новите трибини.

- See more at: http://sportmedia.mk/rakomet/liga-n...r-vo-jane-sandanski-foto#sthash.nxW9tL8d.dpuf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom