Казаки
Атаманот - Army of Christ
Се продаваат некаде кај нас и која е цената?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у штип ги нема у Скопје незнам мош да има у nike shop.Јас ги порача на една страна у Германија за 75евра на намаление, 125 им е без намаление.Се продаваат некаде кај нас и која е цената?
Ако си ги порачал од нет рачунај дека на тие 75е ќе платеш уште 40 посто давачки на МКДу штип ги нема у Скопје незнам мош да има у nike shop.Јас ги порача на една страна у Германија за 75евра на намаление, 125 им е без намаление.
Sent from my 6036Y using Tapatalk
више ги носам тета ги порача у Германија и ми ги донесеАко си ги порачал од нет рачунај дека на тие 75е ќе платеш уште 40 посто давачки на МКД
Ги има. http://www.sportvision.mk/najnovije/34254-nike--air-max-tavas.htmlСе продаваат некаде кај нас и која е цената?
удобни ли се?
Од кај ги купи и колку чинат ако не е тајна? Преубави се. Ми требаат и мене патики. Дали се удобни?Фала.
Поклон ми ги донесоа од Америка, не знам колку пари се, иначе многу се удобни.Од кај ги купи и колку чинат ако не е тајна? Преубави се. Ми требаат и мене патики. Дали се удобни?Фала.