Мигрантите низ Македонија

V

viktora

Гостин
And so It begins…ISIS Flag Among Refugees in Germany Fighting the Police

http://conservativepost.com/and-so-it-beginsisis-flag-among-refugees-in-germany-fighting-the-police-pictures/

Ај со лесно нека им е.Пак нека испаднат на протести за добредојдовте бегалци.Не им доаѓа памет на западњациве маму им ебем тоа глупава.Ама кога ќе почнат да ги колат по улици белки ќе им текне у што била финтата.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Инцесоидново ретардирано племе се повеќе го загрева еспресниот лонец па почнува да свири кај и да е до крај година или наредната до март април ќе експлодира.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
And so It begins…ISIS Flag Among Refugees in Germany Fighting the Police

http://conservativepost.com/and-so-it-beginsisis-flag-among-refugees-in-germany-fighting-the-police-pictures/

Ај со лесно нека им е.Пак нека испаднат на протести за добредојдовте бегалци.Не им доаѓа памет на западњациве маму им ебем тоа глупава.Ама кога ќе почнат да ги колат по улици белки ќе им текне у што била финтата.
Ова е дел од пропагандната војна, како и веста дека се обиделе да извршат упад во касарна во Белград. Ќе има многу вакви вести, дезинформации деновиве.[DOUBLEPOST=1442181073][/DOUBLEPOST]
Сега останува да го видиме домино ефектот... Австрија ќе ја затвори границата со Унгарија и Унгарците ќе ја зајакнат жицата со понекое митролеско гнездо.. И како резултат останаа сјебани Балканските држави.
Од дистанца вака изгледа тоа:
1. Германија им кажува на „бегалците“ дека се добредојдени во Германија.
2. Мигрантите удрија јуриш преку Грција-Македонија-Србија-Унгарија-Австрија до Германија.
3. Германија ги затвара границите на сред кулминација на „бегалската“ криза.
4....

Дали тоа се создаваат нови ханџар дивизии на Балканот ?
Европа остава впечаток дека делува некоординирано, а всушност се работи за координирани одлуки меѓу владите на Унгарија, Австрија и Германија. Не ја разбирам ниту Меркел, која пред некоја недела ги покани мигрантите во Германија, за денес да решат дека ќе ги затворат границите, а пред некоја година говореше како мултикултурализмот во Германија пропаднал и не ги исполнил очекувањата. Мислам, многу шизофренично, навидум, однесување од нејзина страна.

Ако сакат да го решат проблемот, нека го решат уште во Грција. Вреѓаат интелигенција со целава оваа заткулисна игра која ни ја приредуваат.

Ќе имаме ние и Србите тешка зима.

Последно уредено:
Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Во кој филм се влезени воа мазохистиве, само они си знаат.

Гледам денеска пак имало вакви собири во повеќе европски држави, меѓу кои и Грција, што не е прв пат. Пишав и пред некоја страна, би било интересно да се види кој ги организира мазохистиве, не би ме зачудило да се контролирани/организирани од еден центар.

Чудна е ситуацијава со мигрантиве, и се ми се чини дека нема добро да заврши..
Огромни групи на на население кои немаат никаква идеја како да се истакнат освен да бидат миле контра цело време.Не дека ги сакаат имигрантиве туку тераат контра само за инат.Исто како кај нас само во поголем размер дека кај нас огромен дел од популацијата мора да работи 24/7 за да заработи парче леб па нема време да контрира цело време.

Проблемот е што на крај ова терање на контра ќе им заврши со нивните глави во торби.Не ни можат да разберат каков хорор ги чека и колку не се спремни за истиот.

Последно уредено:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Германија ги затвори границите, а кај нас поставуваат шатори од unhcr.
Не ми мириса на арно...

D

Deleted member 54216

Гостин
Сега останува да го видиме домино ефектот... Австрија ќе ја затвори границата со Унгарија и Унгарците ќе ја зајакнат жицата со понекое митролеско гнездо.. И како резултат останаа сјебани Балканските држави.
Од дистанца вака изгледа тоа:
1. Германија им кажува на „бегалците“ дека се добредојдени во Германија.
2. Мигрантите удрија јуриш преку Грција-Македонија-Србија-Унгарија-Австрија до Германија.
3. Германија ги затвара границите на сред кулминација на „бегалската“ криза.
4....

Дали тоа се создаваат нови ханџар дивизии на Балканот ?
Истото се случи со албанициве, ама сиријциве не се албанци.

И ние ја имаме затворено границата или "не-отворено" ама пак по 10.000 сиријци поминуваат дневно.
Нека ја затвори Германија границата, ке се соберат 500.000 или повеќе сиријци на граница па ке ја отворат one way or another.
Не би останале тие во балкан зошто неможеме да дозволиме социјална помош и куќи за илјадници мигранти , а и не му сме приоритет на ISIS.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Истото се случи со албанициве, ама сиријциве не се албанци.

И ние ја имаме затворено границата или "не-отворено" ама пак по 10.000 сиријци поминуваат дневно.
Нека ја затвори Германија границата, ке се соберат 500.000 или повеќе сиријци на граница па ке ја отворат one way or another.
Не би останале тие во балкан зошто неможеме да дозволиме социјална помош и куќи за илјадници мигранти , а и не му сме приоритет на ISIS.
Не биди толку сигурен...зарем Македонија била моќна кога и се преселија 300 илјади косовари ? да ги издржува ?
Што ако го сменат планот,па прво ги "освојат" на овој или оној начин,овие простори,па потоа преминат накај Европа ? реално,Балканот може многу полесно да падне под нивна контрола/власт,неголи Европа.Но ако го имаат Балканот,тогаш ќе биде многу полесно.Теоретски,најлошиот исход.

Нешто што е многу реално да се случи,е следново-Грците нит можат нит сакаат да ги стопираат,па така ебеното јагне ќе бидеме ние,ако германија ги затвори границите и автоматски немаат каде да одат.Тогаш ќе вршат притисок врз нас,од петни жили да ги држиме ние на граница и да не ги пуштаме,или да пуштаме по неколку стотици,но ако се наталожат илјадници и илјадници,ќе има еден куп тепачки и рчки со полиција и армија,и ќе бидеме константно бомбандирани со критики од страна на гомнојадци како либертас и а10нмк,а за странство да не збориме...

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.383
Поени од реакции
1.985
Ова е дел од пропагандната војна, како и веста дека се обиделе да извршат упад во касарна во Белград. Ќе има многу вакви вести, дезинформации деновиве.[DOUBLEPOST=1442181073][/DOUBLEPOST]
Европа остава впечаток дека делува некоординирано, а всушност се работи за координирани одлуки меѓу владите на Унгарија, Австрија и Германија. Не ја разбирам ниту Меркел, која пред некоја недела ги покани мигрантите во Германија, за денес да решат дека ќе ги затворат границите, а пред некоја година говореше како мултикултурализмот во Германија пропаднал и не ги исполнил очекувањата. Мислам, многу шизофренично, навидум, однесување од нејзина страна.

Ако сакат да го решат проблемот, нека го решат уште во Грција. Вреѓаат интелигенција со целава оваа заткулисна игра која ни ја приредуваат.

Ќе имаме ние и Србите тешка зима.
Можеби грешам, ама ова со затворањето на границата на Германија, највеќе ми личи на притисок кон земјите што не ги прифаќат квотите.

Огромни групи на на население кои немаат никаква идеја како да се истакнат освен да бидат миле контра цело време.Не дека ги сакаат имигрантиве туку тераат контра само за инат.Исто како кај нас само во поголем размер дека кај нас огромен дел од популацијата мора да работи 24/7 за да заработи парче леб па нема време да контрира цело време.

Проблемот е што на крај ова терање на контра ќе им заврши со нивните глави во торби.Не ни можат да разберат каков хорор ги чека и колку не се спремни за истиот.
Мислам дека во случајов не е баш така. Во Шведска и во Германија нема на кого да му контрираат, нивните власти ја тераат агендата за која мазохистиве одржуваат собири. Овие собири, што се одржуваат во повеќе, да не речам во сите земји во Европа, се во најмала рака чудни.

Да се одржуваа само во земји кои "нехумано" ги третираат мигрантите, па да речеш дека револтирани од таквиот однос се собрале, би имало некаква логика.. Вака, тешко..

D

Deleted member 54216

Гостин
Не биди толку сигурен...зарем Македонија била моќна кога и се преселија 300 илјади косовари ? да ги издржува ?
Што ако го сменат планот,па прво ги "освојат" на овој или оној начин,овие простори,па потоа преминат накај Европа ? реално,Балканот може многу полесно да падне под нивна контрола/власт,неголи Европа.Но ако го имаат Балканот,тогаш ќе биде многу полесно.Теоретски,најлошиот исход.

Нешто што е многу реално да се случи,е следново-Грците нит можат нит сакаат да ги стопираат,па така ебеното јагне ќе бидеме ние,ако германија ги затвори границите и автоматски немаат каде да одат.Тогаш ќе вршат притисок врз нас,од петни жили да ги држиме ние на граница и да не ги пуштаме,или да пуштаме по неколку стотици,но ако се наталожат илјадници и илјадници,ќе има еден куп тепачки и рчки со полиција и армија,и ќе бидеме константно бомбандирани со критики од страна на гомнојадци како либертас и а10нмк,а за странство да не збориме...
ИСИС ке оди каде цела река на мигранти ке оди, а сите мигранти сакаат да одат во Германија зошто земаат социјална помош и сместување.
албаниците останаа зошто ги спасивме од смрт, а и беа дивјаци слезени од планина.
Сиријциве од друга страна, барем тие што мигрираат први сега, повеќето зборуваат англиски, се со модерни телефони и знаење.
Тие не одат на слепо за да избегаат од војна како што викаат, тие одат во Германија за пари.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
ИСИС ке оди каде цела река на мигранти ке оди, а сите мигранти сакаат да одат во Германија зошто земаат социјална помош и сместување.
албаниците останаа зошто ги спасивме од смрт, а и беа дивјаци слезени од планина.
Сиријциве од друга страна, барем тие што мигрираат први сега, повеќето зборуваат англиски, се со модерни телефони и знаење.
Тие не одат на слепо за да избегаат од војна како што викаат, тие одат во Германија за пари.
ептен се боље овие,да ти пуштам 50 минути клип да видиш колку се социјализирани они и не се планинари,сакаш ?

D

Deleted member 54216

Гостин
ептен се боље овие,да ти пуштам 50 минути клип да видиш колку се социјализирани они и не се планинари,сакаш ?
Нормално дека и тие се дивјаци.Секој муслиман е дивјак и барем нас ни е јасно дека ислам е едниства религија која неможе да ко-егзистира со друга религија или во друго не-муслиманско општество.
Поентата ми е дека сите тие се тргнати од Сирија со ЦЕЛ да стигнат во Германија и нема да прекинат.Германија може да ја затвори границата, ама тие пак ке одат, неможат сигурно да ги пукаат, а не ке можат ни да ги вратат кога ке се 300.000+ пред граница.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Каква само пропаганда тера западов, тоа чудо невидено е. Стотици бељи имаат направено мигрантиве, низ сите земји пустошат, а нема никаква вест за тоа, напротив ни ги полнат мозоците со некакви церемонии поврзани со подршка. Таа подршка им ја даваат само педери,лезбејки,хипици и разни платеници. Пропагандава е дефинитивно најјакото оружје и тоа е на погрешна страна за жал.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Таа подршка им ја даваат само педери,лезбејки,хипици и разни платеници..
Почекај да видиш. во скора иднина што ќе им се деси на тие истите кои ги наброја, или ќе им се придружат на исламистите така што ќе ги почитуваат нивните обичаи и закони, кои никако не се совпаѓаат со размислувањето на овие горе наведените или ќе бидат построени на ред за чекање за колење.

Еве еден пример колку исламистите се "толерантни" према таквите групации

Horrific moment two gay men are thrown off tall building by ISIS then stoned by baying mob including children

By FLORA DRURY FOR MAILONLINE

PUBLISHED: 16:33 GMT, 14 August 2015 | UPDATED: 08:34 GMT, 15 August 2015

A gruesome video has emerged showing ISIS jihadists executing two men whose only crime' was being gay.

The video shows two men being thrown to their deaths from a roof in Homs, before being stoned by a bloodthirsty and baying mob - which included children.

It goes on to show the killers apparently conducting the rituals of an Islamic burial - only to be dumped in an unmarked grave.

The murders are the latest in a string of rooftop 'executions'.

Horrific: The men are shown falling from the rooftop of the building, in Homs, Syria, after they are pushed

Terror: The crowd can be seen below the body as it fell from the roof. The men were accused of being gay

Bloodthirsty: The crowd was waiting below and the moment the bodies hit the ground, rushed to stone them

It is the so-called Islamic State preferred method of murder for the men they suspect of being gay, an 'offence' which is punishable by death.

This latest shocking video - which runs to over six minutes - shows the proclamation being read out in front of a captivated audience, who have crammed into the street, lining the walls as they awaited the gruesome execution.

The warped justifications for the murders say they can be carried out on the grounds of religion - as are the rapes of 'non-believers', like the Yazidi girls.

The two men are then led, blindfolded, across the roof, before being thrown to their death after being made to teeter on the edge by their evil captors.

The moment the doomed men hit the ground is not shown, but the crowd - which had been waiting expectedly - are shown surging forward to stone the men as as they lie twisted on the floor.

The blood-spattered rocks are seen on the ground alongside the bodies.

Death: The blood-covered stones are shown around the twisted bodies, which were blurred by ISIS

Warped ideas: The men survey the corpses, after ensuring they had definitely died

Ritual: The bodies are then washed, and wrapped in a white shroud, in accordance with Islamic tradition, before they bury them side-by-side in an unmarked grave

The video then cuts to the bodies being washed, in accordance with Muslim tradition, before being wrapped in a white shroud.

The shrouds quickly become soaked in the blood of the dead men, who are carried by their killers and dumped together into a shallow grave in the dusty ground.

The bodies are then covered up, leaving nowhere for the families to go to mourn their loved ones.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3198283/Horrific-moment-two-gay-men-thrown-tall-building-ISIS-stoned-baying-mob-including-children.html

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.308
Поени од реакции
28.235
@Holy Temple ова се изузетци, останатите муслимани се супер, душички.
Барем кога ке дојдат у Европа да те утепаат ке ти дадат избор на каков начин сакаш да умреш (со бомба да те дигнат, со сабја глава да ти исечат, да те каменуваат) а не ко овие исис само знаат да фрлаат луѓе од зграда.

Kajgana Shop

На врв Bottom