Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пролив ме фати од овја што мисли дека Бејл го измислил фудбалот и од овја што мисли дека само Меси е заслужен за титулете на Барса.
Шо му згрешивмо на Господ вакви ботои да се насада у нашиов фан клуб не ми е јасно.

Сфатете дека не е веће како на време то Роналду. Сам да помине како Матријалот од 80милки никад не е ни мођел. То а е лево крило, шо уствари примадоната сака да биде

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Пролив ме фати од овја што мисли дека Бејл го измислил фудбалот и од овја што мисли дека само Меси е заслужен за титулете на Барса.
Шо му згрешивмо на Господ вакви ботои да се насада у нашиов фан клуб не ми е јасно.
Де бе па и ти, све на срце си ставаш. Боље Бејл да го наследи него Марсијал, ко што е млад и надежен ќе му ги сруши сите рекорди ако дојде у Реал. :)

Вторник отвараме ЛШ.

CHAMPIONS LEAGUE15-09-2015 - 20:45
Rm_peq.png
shakthar_peq.png

Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Змејот сигурно гледал клипови на Роналдо и ги читал коментарите, од поинтересните ги издвојувам овие:

ronaldo6.png ronaldo1.png ronaldo2.png ronaldo3.png ronaldo4.png ronaldo5.png

АLL HE'S GOOD IS SCORING....you don't say :D

Последно уредено:
Факт е дека од Роналдо кој играше класично крило во Јунајтед со дриблинзи, нафрлувања и остало, до Роналдо кој игра во Реал има огромна разлика.
Финишот му е подобрен, а и неговата игра има еволуирано од крило во напаѓач каде послабо дрибла, и доста поретко нафрла.

Факт е дека од Роналдо кој играше класично крило во Јунајтед со дриблинзи, нафрлувања и остало, до Роналдо кој игра во Реал има огромна разлика.
Финишот му е подобрен, а и неговата игра има еволуирано од крило во напаѓач каде послабо дрибла, и доста поретко нафрла.
Али затоа пенали и тап-инс му нема рамен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom