Велики Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Порано на сите телевизии документарци за мерак. Доаѓаш од школо пушташ Дивиот свет на Африка, потоа оној србинот со патувањата и што уште не.. Денес да имам дете и да се врати од школо да пушти ТВ ќе гледа како таму некоја со минимално IQ се изе...ла со сељак некои од Шумадија. Потоа се тоа склепано и со сочни детали ќе му испадне од страна на ФБ во статија напишана од новинар кои паднал одделение во Основно.

Исто и јас, по цел ден гледам, дадов отказ од работа, се изолирав од цивилизација... моите рекоа ќе ме носат на психијатар.

Шизик, не е смешно, тажно е. Не е смешна темата, ужасна е како емисијата.

Единственота вистинска своина што човекот ја поседува е времето. И тоа време поминува исклучително брзо. Мислам, имате по 20-25 години, и гледате Големиот Брат. Не е важно дали гледате 5 минути или 2 саати на ден, битно дека ја гледате оваа atrocity exhibition доволно за да ги знаете ликовите и настаните таму. Тоа ве прави Сунѓерот Боб, и се што тој претставува, без разлика дали е или не е трол. Секоја секунда помината на гледање на овој бесмислен ужас, ве трга надолу.

Единственота вистинска своина што човекот ја поседува е времето. И тоа време поминува исклучително брзо. Мислам, имате по 20-25 години, и гледате Големиот Брат. Не е важно дали гледате 5 минути или 2 саати на ден, битно дека ја гледате оваа atrocity exhibition доволно за да ги знаете ликовите и настаните таму. Тоа ве прави Сунѓерот Боб, и се што тој претставува, без разлика дали е или не е трол. Секоја секунда помината на гледање на овој бесмислен ужас, ве трга надолу.
У реду е Фројд. :icon_lol:

Ако ви се гледаат документарци, имате десетици канали на кабловска.
Нема потреба тогаш од коментари на темава, отворете теми за документарци и коментирајте.

Мика до победа!

Прво, на вакви милења треба да реагираат модераторите. Зашто според мене, крајно е недозволиво некој да му кажува на друг што треба да гледа, која емисија е тажна, болна и не знам што, но секако, тоа е работа на модераторите.

Друго, ова е само телевизиско шоу, како што постојат и безброј други по ТВ каналите, насекаде низ светот. Има различни профили на луѓе, на некои им лежат емисии како Големиот брат и слични ријалити, други сакаат да гледаат политични содржини, трети документарци со историски содржини, десетти гледаат само Sci-Fi филмови, и така натаму. Не гледам јас како едно шоу може да трга одредена личност надолу? Па луѓе, јас мислам со младината во Мк се случува нешто страшно, 90 проценти се однесуваат како политичари, историчари и имаат крајно конзервативен менталитет, со предрасуди кон се и сешто. Тоа е ненормално и крајно депресивно да живееш во околина каде огромен дел од населението е таков. Па секоја телевизиска содржина настанува за потребите на одреден број гледачи. Еве јас не можам да поднесам црковни и историски емисии, не можам да ги смислам ни луѓето што следат таков вид на содржина и што се премногу внесени во тоа, па што? Нека си гледа секој што сака. Оставете малку простор.

btw Стефани Баниќ до крај :zver:

Најјаки ми се „вие нормални ли сте?“ ликови на форумов :D

Добро, а овие Васиќ стварно не сфаќаат дека синовите им се хомичи? :pipi::pipi:

[DOUBLEPOST=1442093191][/DOUBLEPOST]
Денешната насловна на Блиц
11058639_953213288085381_4062059897488098301_n.jpg
:cuc:

Колку е само average емисијава, ептен е просек значи ептен, коа ќе видиш само кој шунт напикан е таму. Стварно бе, да трошам саати од бесценетото време на ова? Сериозни сте? Колку и да звучи клише реално ја се разочаруем кога гледам дека толкава популација фаворизира вакви реалити, ми се јавува некое разочарувачко чувство ете нз заш. o_O
И не мора одма да се нафрлите со"мрш хејтери" или сл. секој има право на мислење нели?

Holly molly...
Влегов во темава за да видам што како се дешава со новава сезона, и се изначитав се и сешто. Темава е исто како да читам рецензии на iPhone - повеќе коментираат хејтерите отколку самите fun boys.
Не навлагам во тоа колку е дебилно шоуто или сите шоуа од овој тип, ама дали сериозно мислите со тоа што не гледате ВБ и со тоа што хејтате сте автоматски одма попаметни од тие што гледаат?

Малтене се' друго на тв настрана од шоуво е попродуктивно а тебе ти требаа повеќе од десет коментари за да го укапираш тоа, значи се е јасно. :D Ти посакувам добра ноќ и на тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom