Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Утре е денот "Д" за Пелистер. Се сложувате Like, Не се сложувате Коментар :pos:
Јас сум за shere на кај нерешено ме мава плус е денот Д оти зависи многу ама и можи не е Д оти има уште многу за играње ...Сепак од нас зависи шо ќе биди иако јохан се фалел низ ск дека ќе сме му ја даделе :confused: а ние абер немаме :eek: кизнај шо филм тепа дека е мангуп низ ск и подалеку со помош на партијата па дури и има најава дел од комити да почнат да навиваат за неговиот тим :D ама ај прво да видиме утре шо ќе биди ;)

Јас сум за shere на кај нерешено ме мава плус е денот Д оти зависи многу ама и можи не е Д оти има уште многу за играње ...Сепак од нас зависи шо ќе биди иако јохан се фалел низ ск дека ќе сме му ја даделе :confused: а ние абер немаме :eek: кизнај шо филм тепа дека е мангуп низ ск и подалеку со помош на партијата па дури и има најава дел од комити да почнат да навиваат за неговиот тим :D ама ај прво да видиме утре шо ќе биди ;)
Јас пак си мислев дека од Централата ќе го спасват Газето и ќе му речат да ни ја дат, да смират тензија.
Инаку тие се отепаа навивање за брендот , па сега уште за филијалата ќе навивале :pos:

Неможам да најдам табела за втора лига. Дај кажете како изгледа табелата, постирајте ја овде ако ја има негде на некој портал.

Пелистер : Љубанци 2:0 :P

OUT: Igor Stanojević (Metalac, Serbia), Aleksandar Anastasov (Vitez, Bosnia-Herzegovina), Vasko Raspashkovski (Sileks), Ensar Sulemani, Milorad Smokovski (Skopje), Viktor Talevski (Teutonia,Germany), Viktor Velkoski, Konstantin Cheshmedjiev (Ljubanci), Vladimir Petreski (Pobeda), Roberto Stajev (Radnički Niš, Serbia), Martin Georgievski (Mogila), Darko Ristevski (Turnovo), Pavle Bogev (Tikvesh), Dimitar Petrovski (Old Bojs), Hristijan Krklinski, Hristijan Atanasovski, Stefan Micevski (Novaci), Bojan Jankovski (Atletiko), Igor Reljin (Bair-Krkadash), Velimir Krstevski (Kravari), Aleksandar Gjurovski (DOSK), Kristijan Angelkovski (Pobeda Ivanjevci), Nikola Mitić (?), Georgios Tsirlidis (?), Miloš Dragojević (?), Ljutfi Biljali (?), Tome Rechkoski (?), Kristijan Najdovski (?), Martin Mirchevski (?)

Какви трансфери напрајле овие дрвата од лани... Шо ти значи да си менаџерски играч, цела сезона да бидиш трупец и пак те чека трансфер надвор негде, битно е само да пиши дека си изиграл XX утакмици, а то дека не знајш топката да ја турниш мање битно.
Талевски во Германија, Стајев во суперлига во Србија, овој Петровски (???) во некои си Олд бојс :D, Ѓуровски во ДОСК овие мислам дека се српска екипа исто, Јанковски во Атлетико (????????) уште Цирлидис во Барса да одеше и то ќе беше.
Плус, никогаш не слушнав јас за овие Јанковски, Богев, Рељин, Ѓуровски, Најдовски... Едино ако се некои од младинци шо ја спраштиле директно надвор.
Само госпо знај лани колку играчи се испретераја низ нашиот клуб и колку пари се дадоја за плати, храна, станој, дури и тие шо беа на проба... Зато сме ние кај шо сме моментално :facepalm: уште полошо е ко ќе ми текни кај ќе бидиме допрва... :unsure:

3:1 Бале два гола во второ, а ние напаѓач бараме :vozbud:
тргна возо..

3:1 Бале два гола во второ, а ние напаѓач бараме :vozbud:
тргна возо..
Ги отепавме сељаците нашите да притиснеја уште три че му даевме абе овие ко стигна да се први и главни конкуррнти за прва лига се е јасно тркала селски мислат на сила како скопје ќе победваат жими курот ко дојде коки чешмеџиев да му е најдобар се е јасно

Инаку денес освен бале,супер изигра и јове трајковски и љупче трпевски уствари сите беа на ниво сега.дај боже да ги тепаме еуромилк па после тетекс дома за 30 години Чкембари и се да си дојди на место !

Хехе,вториот гол како му го шибнавме...:pos:
Нека му кисни на Јохан...:kuracc:
Да живеј ВЕ-МЕ-РО...:kuracc:

Хехе,вториот гол како му го шибнавме...:pos:
Нека му кисни на Јохан...:kuracc:
Да живеј ВЕ-МЕ-РО...:kuracc:
Ќе ги накренат одма.Сега ќе ги пуштат играчите кај пастирот,мотивационен говор да им одржи :pos:
[DOUBLEPOST=1442169106][/DOUBLEPOST]Наредната со Млекарите , кога и кај се игра?
п.с. Вчера играше и Трајквски , па ако се врати детето во формата од пред повредата ќе ни биди ептен добро појачување за нападот

Последно уредено:
12002273_963395047017172_8178434181240659285_n.jpg

12011381_963395143683829_726076262608817464_n.jpg

Беласица версус Академија ПандевСтрумица,5 тисуча људи..на рефлектори...:cool:
Ако не се лажам и овие го имаа лапнато истиот Хетрик проект(околу 800 кркачи или така нешто),терен,рефлектори,мала трибина,столчиња...или се лажам?
А кај нас досега освен шо стегат бири тие квази мајсторите и чекат песок да му дојси Стентоно,:pijani:фудбал ќе видиме ко ќе се кандидира Газето за 4рт мандат а?:facepalm:

Каков шалабајзерски гол му стегнавме...:icon_lol:
Бале 4 кола 4 голој . БАЛЕ = ИБРА:kezec:

Иначе да прашам , кое е то детето шо играше по левата страна шо го изнуди пеналот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom