Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Ивановски,Пачата,Кире Ристевски и Брдаровски....Брдаровски што грее клупаа во Вардар е стартер,толку од нашата репкаИначе кој е четвртиот Битолчанец?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ивановски,Пачата,Кире Ристевски и Брдаровски....Брдаровски што грее клупаа во Вардар е стартер,толку од нашата репкаИначе кој е четвртиот Битолчанец?
Шо ти пукна филмотКој битолчани бе ?..она тркалото Ивановски што не знае топка да стопира?..ти знаеш како стана тој фудбалер ?..знаеш колку е силен татко му во партијата?...или господинот Пачовски кај шо уште малце ќе магистрира за гулабар?
. Како стана , нестана нема везе.Важното е дека пак поднебјето битолско од секогаш излегват репрезентативци а клубот ни е мизерија.
. А за Мирко и мене ми е како личност пувкач ,ама барем оди таму во странство се докажува и сигурно е таму многу потешко да се пробиеш ,од колку да се врати овде и од лежење да ги лапа истите пари.Е сега ако има татко му врски преку партија за да игра тој фудбал во Романија и Унгарија свака му чест
[DOUBLEPOST=1441745953][/DOUBLEPOST]
Незнам шо прај ,го немам гледано Вардар ова година,ама на лична карта му пиши место на раѓање - БитолаБрдаровски што грее клупаа во Вардар е стартер,толку од нашата репкаИначе кој е четвртиот Битолчанец?
Шо ти пукна филмот. Како стана , нестана нема везе.Важното е дека пак поднебјето битолско од секогаш излегват репрезентативци а клубот ни е мизерија.
п.с. Пачата спремен е да брка гулаби на бајрот , ама пак замена ќе му е пак наше дете Гачевски. А за Мирко и мене ми е како личност пувкач ,ама барем оди таму во странство се докажува и сигурно е таму многу потешко да се пробиеш ,од колку да се врати овде и од лежење да ги лапа истите пари.Е сега ако има татко му врски преку партија за да игра тој фудбал во Романија и Унгарија свака му чест
![]()
доста бе не зааебавај, во младински категории беше доминантен Мирко, таја генерација се освој, не знам од кај ги вадиш овие глупости и кој се тие поарните 100 патиЕдноставно е да ти објаснам..татко му имаше врски преку партија и затоа тој беше форсиран во младинските школи во Пелистер и така лесно стигна да игра за младинската репрезентација и потоа менаџери курци палци замина во Романија и Полска...во животот најбитно е некој да те турни..а познавам деца што се три пати поквалитетни од Мирко но ете јбг немаат татко во ВМРО или врски во ФФМ па за да ги викнат да играаt во U21
И јас незнам кој ти се тие 100-пати поарни. Јас ти гарантирам дека ако не си квалитетен нема шанси да играш и то прва постава во Астра или Видеотон па кој сака нека ти е менаџер.Едноставно е да ти објаснам..татко му имаше врски преку партија и затоа тој беше форсиран во младинските школи во Пелистер и така лесно стигна да игра за младинската репрезентација и потоа менаџери курци палци замина во Романија и Полска...во животот најбитно е некој да те турни..а познавам деца што се три пати поквалитетни од Мирко но ете јбг немаат татко во ВМРО или врски во ФФМ па за да ги викнат да играаt во U21

Не можи да има јаки школи со тренери како Корлето...како стана онај тренер бе,ејјјј да земи чоек во чаша вода да се удај..Нешто не штима и таму, треба менвање од корен се во школите, ама кој да да смени е проблемот...
Зоки Цермат ??![]()

Ај не кажвајте и вие не сте поарни,тој терено ваш само тутун садење е,или за компири,чорба е,цел тумби е,еден од најлошите терени во Македонија....Напрајте си beach soccer club, си имате идеални услови на Tumbe-beach Staduim.Башка и че бидите прв македонски тим од овој спорт.![]()
ќе избегат гулабите,или некоја змија ќе влета на терен...
тој пот-трибинскиот простор запустен ептен,
Ако сонваме стадион како вашиот, тогаш тој сон ќе биди кошмар сигурно.Можи да сонвате само за стадион ко нашио.А ѕидо нека си стој паднат во случај да не казна без публика
![]()
Му се смее магарето на зајакот дека големи уши имаМожи да сонвате само за стадион ко нашио.А ѕидо нека си стој паднат во случај да не казна без публика
![]()
.