Хорор филмови

нема нешто од енглеско говорно подручје? Нешто јако да ме дрмне како 1408, више психолошки него слешер не сакам крв ама ич, може малце само
Во тенант се зборува англиски ако наслово е различен :)

Филмот е то шо бараш скроз.

Mи текна ако не ви е гледано, можи ова да се ѕирни, една епизода. Не е дотолку добро напраена колку шо е добра приказната на Lovecraft но си има крипи моменти. Ако некој сака да чита хорор, можи со истоимениот наслов да го најди новелчето. Воедно го има едно од најкрипи створовите во истото (го има и во епиодава, стаорец со гла од чоек)

Што ти остави толкав впечаток срањево па уште и да го препорачуваш?

Се заебав ја на твојава препорака и го изгледав. Не отворив ни трејлер ни оценки ништо. Директно од тука. Полош филм немам гледано. Еден ебан дел нема каде што може да кажам "вредеше курот шо го јадам со смрдениов филм".

-200/10 оцена. (n)(n)(n)

Абе имаше еден како хорор комедија беше стар од осумдесетите или рани деведесети на тв го даваа на мтв мислам, со зомбиња, имаше двајца џандари што бркаа ограбувачи на банка, ги фатија но тие беа живи мртовци Living dead и се распаѓаа буквално мораше да ги прегазат да ги убијат мислам, потоа во филмов го отепаа едниот џандар и тој се разбуди стана таков преобразен и до тука ми текнува пошто најверојатно ми го прекинаа но ми остана во глава и по толку години, ако му текне некому кој е убо:D

The Babadook - не знам како може ова срање од филм да има 6.9 оценка на имдб, од мене не добива повеќе од 1.
Тотална утка, ништо не се дешава 90 минути..

The Babadook - не знам како може ова срање од филм да има 6.9 оценка на имдб, од мене не добива повеќе од 1.
Тотална утка, ништо не се дешава 90 минути..
Naj glup horror film,deteto celo vreme mi idese na zivci,i ne vidovme ni B od babaduk..

http://www.imdb.com/title/tt4263482/
Го гледал некој? има доста солидна оцена на imdb, па прашувам дали вреди да се гледа според оцената или е нешто слично срање како Babadook.

http://www.imdb.com/title/tt4263482/
Го гледал некој? има доста солидна оцена на imdb, па прашувам дали вреди да се гледа според оцената или е нешто слично срање како Babadook.
Никој го нема гледано премиерата е закажана за наредната година :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Никој го нема гледано премиерата е закажана за наредната година :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Samo ovie sto bile na

USA23 January 2015(Sundance Film Festival)
USA27 January 2015(Sundance Film Festival)
Czech Republic7 July 2015(Karlovy Vary International Film Festival)
Australia6 August 2015(Melbourne International Film Festival)
Canada18 September 2015(Toronto International Film Festival)
UK12 October 2015(London Film Festival)

<Unit post: 7384181 напиша:
Што ти остави толкав впечаток срањево па уште и да го препорачуваш?

Се заебав ја на твојава препорака и го изгледав. Не отворив ни трејлер ни оценки ништо. Директно од тука. Полош филм немам гледано. Еден ебан дел нема каде што може да кажам "вредеше курот шо го јадам со смрдениов филм".

-200/10 оцена. (n)(n)(n)
Tesko sranje prijatele. Dr pat gledaj prvo trailer...

Незнам дали си го изгледал после постов, јас го гледав...

Не е лош, но премногу ме асоцираше на Prisoners и на SAW со мачењето. Ама не би го ставил во категорија хорор филм. И да, крајот ептен безвезе бе.

Кој бара крими-трилер (или како ќе му дојде) ова е супер филмче.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom