Za takvi kako tebe, BG drzavjanstvo i doma da ti go donesat, ce kazes, "ne e mozno, ne moze ova da bilo izglasano...?!. greska se! "Seuste nee stapen noviot zakon a i ne sigurno dali ke stapi ova so notarska deklaracija![]()
Za takvi kako tebe, BG drzavjanstvo i doma da ti go donesat, ce kazes, "ne e mozno, ne moze ova da bilo izglasano...?!. greska se! "Seuste nee stapen noviot zakon a i ne sigurno dali ke stapi ova so notarska deklaracija![]()
toa e mnogu razlcno glagolot dobivame ke dobieme a nie dobivavmeAbe decki, spomnati sme i nie dobivame BG drzavjanstvo vece 20 godini unazad.
I ke dobivame I sekogas ke dobivame no problemot e vo toa sto vie sakate se da se resi za brzo vreme da ako sakat ke go resat pobrzo no niv ne im se brza zatoa ke se strpite nim im e cel so poveke pasosi da izdadat koj veruva neka veruva koj ne neka odi u romanija u germanija neka bara grazdanstvo moze tamu poveke davattoa e mnogu razlcno glagolot dobivame ke dobieme a nie dobivavme![]()
АМИН ДАЈ БОЖЕ редновреме е,,СО СРЕЌАНе се нервирајте комисија за блгарите в чужбина и излагање на министерот Христо Иванов ќе има седница на 16.09.2015.проверено од сигурни извори.
Ako drzat vo tajnost veke ima istaknato za 16 09 2015 no nemaat za ovaa tema nistoНе се нервирајте комисија за блгарите в чужбина и излагање на министерот Христо Иванов ќе има седница на 16.09.2015.проверено од сигурни извори.
Isti slucaj kako na moi prijateli...Dva brata so ist dokument dokazuvaat poteklo.Vo ednata prepiska e dostaven originalot a vo drugata kopijata...Naglaseno e deka originalot koj se odnesuva za dvata e kaj protokol broj XXXX/2012 i taka dvata ke go koristat.Pri proverka ke se konstatira deka originalot e od dedoto na dvata brata.Ti treba da pratis mail do Min.za Pravda i da navedes deka originalot (koj e edinstven) se naogja kaj protokolot br XXXX/2XXX koj vsusnost ti e tatko i se ke e vo red.edno prasanje mojata prepiska bese prekratena i posle 3 dena mi ja vrakaat vo dopolnitelna procedura dobivam poraka na mail deka treba da dostavam originalen dokument od mojata tetka toa e krstenica od bugarska egzarhija no isto i mojot tatko e vo procedura i originalniot dokument se naoga kaj nego koga go dostavuvavme toj dokument vo mojatamolba ima kopija zaverena na notar a kaj nego se naoga originalot i naglaseno e deka originalot e kaj mojot tatko ima nekoj sovet da kaze sto da pravam ponatamu
Може ли да напишеш од која е-маил адреса ти стаса пораката за да ја ставам во контакти на мојот меил, за да не отиде во SPAM. Фалаedno prasanje mojata prepiska bese prekratena i posle 3 dena mi ja vrakaat vo dopolnitelna procedura dobivam poraka na mail deka treba da dostavam originalen dokument od mojata tetka toa e krstenica od bugarska egzarhija no isto i mojot tatko e vo procedura i originalniot dokument se naoga kaj nego koga go dostavuvavme toj dokument vo mojatamolba ima kopija zaverena na notar a kaj nego se naoga originalot i naglaseno e deka originalot e kaj mojot tatko ima nekoj sovet da kaze sto da pravam ponatamu
Od koj mail ti stigna porakata?edno prasanje mojata prepiska bese prekratena i posle 3 dena mi ja vrakaat vo dopolnitelna procedura dobivam poraka na mail deka treba da dostavam originalen dokument od mojata tetka toa e krstenica od bugarska egzarhija no isto i mojot tatko e vo procedura i originalniot dokument se naoga kaj nego koga go dostavuvavme toj dokument vo mojatamolba ima kopija zaverena na notar a kaj nego se naoga originalot i naglaseno e deka originalot e kaj mojot tatko ima nekoj sovet da kaze sto da pravam ponatamu
Колку време чекаше да ти се смени статусот од "Исчеква финален статус" во "Издадено устоворение" ??да ви се пофалам, добив удостворение!!!со пасош од брат ми . Е сега ај пишете ова со новиот закон ќе треба ли да докажуваш со роднини или не? За сопругот прашувам оти него го прекратија
So komisija nisto ne se pravi,nas ne interesira koga ke dojde na red vtoro citanje vo sobranie.da dojde veke toj zakon da se smeni stariot,a ova so komisiite je bezvezehttp://parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2400/sittings/ID/7747 Ete objaveno e zasedanieto na komisijata za na 16ti