Дадилка - Монструм во Македонија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тешко дека оваа власт што третина кампања и е за семејство, раѓање деца, курци палци ќе падне на таа фора. Напротив, мислам дека има да згние во затвор, само за да ги докажат своите вредности кога станува збор за семејство/деца.
Затоа познато ми изгледаше оваа. Од твое маало е?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Za ovaa vesterka samo najloso,,samo ne mi e jasno zosto majkata na deteto ne go iskoristila trudnickoto do kraj,bebe od 5 meseci e sepak premalo da se ostavi duri i so najdobrata bebisiterka na svetov...
Зошто сите работодавци ги почитуваат законите за трудничко, меѓу другото.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
За жал психопатката може да добие најмногу неколку месеци затвор или условна казна зависи како ке издејствува одбраната , и самото семејство е свесно па се решиле за вакво јавно бламирање .

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама зашто ги ругате родителите дека зеле дадилка или мајкава дека се вратила на работа?

1. Знаете какви се работодавците тука.
2. Има и ноќни смени на работа, која градинка работи тогаш?
3. Има и жени што стварно знаат да чуваат дете, вакви ко психово само праат проблеми и ствараат недоверба кај народов.

Нема мајка што не би одбрала да биде со детето додека не почне само да се грижи за себе ама не сте женски и не може да ви се објасни тој инстинкт.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Ама зашто ги ругате родителите дека зеле дадилка или мајкава дека се вратила на работа?

1. Знаете какви се работодавците тука.
2. Има и ноќни смени на работа, која градинка работи тогаш?
3. Има и жени што стварно знаат да чуваат дете, вакви ко психово само праат проблеми и ствараат недоверба кај народов.

Нема мајка што не би одбрала да биде со детето додека не почне само да се грижи за себе ама не сте женски и не може да ви се објасни тој инстинкт.
Koga spomnuvas gradinka veke cisto za tvoja informacija samo da znaes deka i tamu e so vrski,imam informacija od prva raka deka vo Butel 1 gradinkata se odbieni 350 deca...Dete od 5 meseci ne se ostavaaa i kraj,nema tuka muabet sto da se pravi pa nalet i gazdi i rabota i sve...

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
@CafeDelMar а што се тие муабети, мајката ја држеле да не ја задави? Не разбрав баш.
Како успеала да се исконтролира ми беше прашањето.
Се обидов да се ставам на нејзино место и цела вечер сум со тахикардија.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koga spomnuvas gradinka veke cisto za tvoja informacija samo da znaes deka i tamu e so vrski,imam informacija od prva raka deka vo Butel 1 gradinkata se odbieni 350 deca...Dete od 5 meseci ne se ostavaaa i kraj,nema tuka muabet sto da se pravi pa nalet i gazdi i rabota i sve...
Па знам бе другар, затоа и постирам, тетка ми не може да го стави братучед ми нигде и баба ми на 80 години мора да го чува тетка ми кога дежура. Затоа се обраќам, да не се фаќа народов ко слеп за стап.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
според некои мои информации,од Ѓорче била кобилата гнасна.
Да дознаам кај живее куќата ќе и ја демолирам.

Народ плаче за едно дете да добие,оваа и тоа едно што го имаат родителите им го малтретира.
Па мене така.на мое дете,ќе ја заколам одма на лице место.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас и брат ми сме од 7 месеци во јасли зошто никогаш во живот не не чувале баба и дедо.
Значи, може и се остава, во градинка.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како успеала да се исконтролира ми беше прашањето.
Се обидов да се ставам на нејзино место и цела вечер сум со тахикардија.
Е не знам тоа, ја се излажав што пуштив само 30 секунди од видеото, од прееска сум изваден од такт. Не можам да го изгледам цело ќе нема да можам да заспијам од нервоза.
Не ни читам коментари, на фб што ми искачаат објави од видеово само брзо ги скролам.

И ја се обидов да се стаам на местото на таткото.. Ја чекам утредента кога ќе дојде, све фино, смешкање психопатско како Џек Николсон, пуштање видеото трескање од земја, млатење цел ден, ни леб ни вода и дури вечерта си викам фино лепо полиција па они нека знаат што понатаму.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Искрено женава и вака неарна ми делува, кога на нешто би пазел и внимавал тоа сигурно е дете, а ваква вештерка ни дома не би пуштил камо ли на само со дете да ја оставам. Џабе и тепање и све кога штетата е направена, кутро бебче што преживеа, добро е што нешто полошо не му направи. Тетката пиша дека физички е се во ред иако го удираше јако, се надевам нема на психа да му се одрази. Бедно е да се бара вина пошто верувам на мајката и е најгрозно во моментов, али ипак се работи за твое чедо, ниедни пари на свет нема здравјето и среќата да му ја купат. Она што загрижува е што не се ретки вакви психопати, кај мене во зграда имам брачен пар кој што на 5 - 6 годишни сопствени деца им урлаа, ги пцуеа ко кочијаши и што не. Разбирам и работа и стресен живот, ама полека малку, не сте свесни дека покрај тоа што ќе им го сјебете детството децата во монструми ќе си ги претворите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е не знам тоа, ја се излажав што пуштив само 30 секунди од видеото, од прееска сум изваден од такт. Не можам да го изгледам цело ќе нема да можам да заспијам од нервоза.
Не ни читам коментари, на фб што ми искачаат објави од видеово само брзо ги скролам.

И ја се обидов да се стаам на местото на таткото.. Ја чекам утредента кога ќе дојде, све фино, смешкање психопатско како Џек Николсон, пуштање видеото трескање од земја, млатење цел ден, ни леб ни вода и дури вечерта си викам фино лепо полиција па они нека знаат што понатаму.
Во притвор е жената брат, почната е постапка. Помината е можноста да се тресне од земја/убие психопатоф.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Леле, каква болесничка да и ебам се живо.
Да не им си во кожа на родителиве, тешко нив а најмногу жал за бебенцево и сите трауми шо ги имат претрпено.

Не знам за мајката дали ја држеле да не ја задави, јас да сум на нејзино место, ја викам следен пат пак дома, ја претепвам ама она крвнички, ќе ја врзам, земам чекан нешто такво и сите коски и ги кршам, да осетит малце болка. Лека полека, цела вечер ќе ја мачам. На паузите, ќе гаснам цигари од нејзе.
После малку со нож, абе со тап нож ќе ја сечам племето нејзино.
На крај ја паковам во црна кеса и бам во ВАРДАР.

Бавна смрт заслужвит ваков психо, со многу патња и пекол.
Како е бе можно вака со 5 месечно бебе да се понашаш??? ГОРИ КУРВО

Kajgana Shop

На врв Bottom