A cekaj ti pak so tvoeto zafaluvanje so ban mislis nam ke ni snemat leb vo domot da jademe? Mnogu odvratna stana temata od takvi kako sto ti gi branis, nov sum na forumov sto znaci zadolzitelna, a sto vrnata na dopolnitelna, pa slep da si ke zamolish nekoj da ti vrati unazad dve strani da ti se razbistri!! A sega ako sakas dozivoten ban mi stavi i taka temata i forumov stana sranje! Kiss
Кој дел од „немам намера да се објаснувам“ не ти е јасен?
За ваше добро, ја оставам темата отворена и секојдневно ја модерирам и воедно бришам несоодветни постови/коментари. Ако тебе те иритира некој член имаш опција „игнорирај“ или едноставно прескокни го постот.
Каде гледаш дека е ОБАВЕЗНО секој пост да се прочита или да му се реплицира?
Мене искрено не ми чуе дали темава е станата игнорантна и одвратна? Ја отварам и ја пазам зошто и стигнаа неколку културни молби од луѓе на кои истата им е од голема помош.
Не ме терај опцијата „бан“ да ја употребам на тебе, затоа продолжи со дискусија и ако не се најдеш повикан, нема потреба на секој да му реплицираш.
Поздрав, со среќа и уште еднаш, не ми реплицирајте, немам намера да се објаснувам по 100 пати. Условно кажано темата е ваша, чувајте ја, зошто ви е потребна. Мене најлесно ми е да ја затворам.