H
HoT IcE
Гостин
Битно си пробал што.
Иначе ја Стар Варс маратон си возам, новиве филмови ниту еден да ми фати око.
Иначе ја Стар Варс маратон си возам, новиве филмови ниту еден да ми фати око.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
извини Кјубрик.нормално е на модерниве деца со ADD и што не прочитале ни една книга во животот филм како A Space Odyssey да им биде досаден.
не гледајте филмови постари од 2000-та. не се тие за деца.
нормално е на модерниве деца со ADD и што не прочитале ни една книга во животот филм како A Space Odyssey да им биде досаден.
не гледајте филмови постари од 2000-та. не се тие за деца.
а филм по дефиниција претставува збир од визуелни ефекти?А што ти се допаѓа тебе во A Space Odyssey? Што е тоа што овој филм го прави многу добар, одличен, ремек дело, како што имам слушнато/прочитано за него?
Во 68ма биле јаки тие визуелни ефекти, сега е просек.
Остаj ти, во 68ма тоj го гледал не глеаш... jако му е, уште го држи хаjпот од времетоА што ти се допаѓа тебе во A Space Odyssey? Што е тоа што овој филм го прави многу добар, одличен, ремек дело, како што имам слушнато/прочитано за него?
Во 68ма биле јаки тие визуелни ефекти, сега е просек.
Баш напротив, многу повеќе ме интерсира приказната од визуелните ефекти, затоа и го гледав, очекував добра приказна, ама во Space Odyssey 90% од филмот се кадри од вселената, внатрешноста на бродот итн.. очигледно е на што е ставен акцентот во филмот, а дијалог речиси и да нема, едвај 5 реда муабет се направија во цел филм.а филм по дефиниција претставува збир од визуелни ефекти?
само визуелни ефекти барате во филмовите, ни содржина ништо друго не ве интересира.
е не бе ќе одам avengers да гледам. хајпови, само тоа има денес во филмската индустрија
Потешко преценет филм здравје ... 7.3имдб вау, едвај издржав до крајот ...Ау крајно разочаран од Sunshine. Полош „пресврт“ не можело да им текне. Шо убаво си тераше филмот
и одеднашклишевски, си умираа еден по еден, немаат кислород а у класика
огнен човек, капетан на првиот брод, се надрогирал на сонце и ги спречува во мисијата
KAPPA
И овој шо мрднат режисер е, еден филм на секој три годиниNew Christopher Nolan Movie Gets Summer 2017 Release Date
http://screenrant.com/christopher-nolan-movie-2017-release-date/
![]()