.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отидов сега на видеото од рекламата да ја пишам ако го интересира некој ама кога видов како се караат си заминав. Што народ ќе да бевме... 
Да де особено што Англичаните им ја освоиле земјата, им ги силувале жените, им ги убивале мажите и им го забраниле јазикот.Ужас од земја. Англичаните се во право кога не сакаат да ги смислат. Ма јебеш ти земја која англискиот го смета за втор јазик
Ако така гледаш на настаните и ние сме сељачишта за Турциве. Алах да го чува Султанот.Англичаните се господа за овие сељаци ! Господ да ја благослови КРАЛИЦАТА !
Ако така гледаш на настаните и ние сме сељачишта за Турциве. Алах да го чува Султанот.
Ја ти ја доловувам споредбата на Англичаните кои 6-7 века вршеле геноцид врз Ирците и како овие сепак успеале да ги зачуваат колку толку нивните национални обележја , со Турците кои 4-5 века вршеле геноцид врз нас и како ние колку толку сме успеале да ги зачуваме нашите национални обележја.Турција не можеш да ја споредуваш со Англија ! И онака е невиден крш и надвор од ЕУ

Ја ти ја доловувам споредбата на Англичаните кои 6-7 века вршеле геноцид врз Ирците и како овие сепак успеале да ги зачуваат колку толку нивните национални обележја , со Турците кои 4-5 века вршеле геноцид врз нас и како ние колку толку сме успеале да ги зачуваме нашите национални обележја.