Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве уште еден.
Anssi 220mm долго сечиво, алуминиум, рог од ирвас, ziricote дрво, црн вулканфибер.
Е ова е сечиво, скоро па катана ☺
BTW, рачката е мрак!
Е ова е сечиво, скоро па катана ☺
BTW, рачката е мрак!
Погоди кај кој ќе оди...
![]()
Истото го реков кога го видов сечивото.
![]()
И ја се радувам за тебе, а богами и за МиланистОдамна толку не сум се радувал на некој предмет. Како мало дете...![]()
Неможеш да генерализираш! Има и чкарт (копии до 10$) има среден квалитет кинески оргинали (Sanrenmu, Enlan-Bee и Ganzo), а има и врвни копии со увезен челик и титаниум од 70+ $ и повеќе.Колекционерчишта што би рекле другари за ножевиве од aliexpress неможе да се очекува чудо нормално, но ме интересира ваша проценка на квалитетот ? Зборувам во една општост за сите ножеви од таму...
Како ти е напишал cesma има shit fake има и многу добри копиjа кои не отстапуваат на оригиналите подобро е пред да нарачате нешто да видиш каков е продавачот и неговиот рејтинг -ето тука ако купуваш -нема да згрешите -Колекционерчишта што би рекле другари за ножевиве од aliexpress неможе да се очекува чудо нормално, но ме интересира ваша проценка на квалитетот ? Зборувам во една општост за сите ножеви од таму...
И така ножево си тргна за Битола, последните слики пред пат:
п.с. Магносот после сликањево магично се соедини со пиперки и патлиџан и стана зимница.