Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека Volkswagen нема утка ама пошто не се разбирам многу да ве прашам

Polo 1.4 mpi i 1,4 tdi 2000г

Дефекти недостатоци све што чини и не чини :)

И зошто 2001 година од истите се за едно 500 е поскапи, само ради годината ?

Знам дека Volkswagen нема утка ама пошто не се разбирам многу да ве прашам

Polo 1.4 mpi i 1,4 tdi 2000г

Дефекти недостатоци све што чини и не чини :)

И зошто 2001 година од истите се за едно 500 е поскапи, само ради годината ?
Не постои кола купена на старо 10+ години да очекуваш дека ќе нема утка.

Дечки едно прашање до вас :) Имам поло класик 1.9 сди и имам проблем со бош пумпата , па да предложите некој добар бошист да ја среди :)
Teraj kaj Riste-Kavadarci,deckoto e super,brzo ke ti ja sredi.Sum nosel nekolku bosh pumpi do sega,prezadovolen sum. :)

Некој да не знае цена на заден лонец за Вектра А 1.6i со катализатор?

здраво на сите. сакам да купам Peugeot 407 2006 2.0 hdi 140 ks 160 000 km. дали некој има искуство со ова кола, дали е скапа за одржување, дали е издржлива и слично?

здраво на сите. сакам да купам Peugeot 407 2006 2.0 hdi 140 ks 160 000 km. дали некој има искуство со ова кола, дали е скапа за одржување, дали е издржлива и слично?
Според една немачка статија овој модел има проблеми со предница, електроника како и брзото трошење на акумулаторот додека дизелите до 2006 имаат оштетувања на турбото.
http://www.handelsblatt.com/auto/te...mittelklasse-mit-altersschwaeche/6724806.html
Еве и едно исмејување од Топ Гиар кое сметам дека не е објективно.

Последно уредено:

Добар избор. Нема маани. Али да не ставаш лошо гориво. Не сум чул некој да се пожали. Одржавањето - прашај си колку се потрошни материјали и делови за предница.

Добро, нормално е тоа, но дали има полесен начин или пак да не е дозволено законски, но да се плаќа поголем данок?

Зависи кој ја увезува. Законите не важат исто за сите.

Зависи кој ја увезува. Законите не важат исто за сите.
Ај бе не го дупи. Секој може да увезе кола со било која старост. Само одредени лица можат да добијат единечно одобрување од метерологија за такви “специфични“ случаи.

Со други зборови, можеш да увезеш сѐ, ама не смееш да возиш се што ќе увезеш. :)

Ај бе не го дупи. Секој може да увезе кола со било која старост. Само одредени лица можат да добијат единечно одобрување од метерологија за такви “специфични“ случаи.

Со други зборови, можеш да увезеш сѐ, ама не смееш да возиш се што ќе увезеш. :)

И можеш да возиш зависи кој си.

Резервоар за нафта за опел астра ф половен која цена е знае ли некој отприлика ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom