Производи кои не се она што некогаш биле

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Купен во ерата на Тутанкамон, го надживеја и него, ја надживеја и Римската Империја и Јулие Цезар, Византијското Царство, ја преживеја 1ва Светска Војна и 2ра Светска Војна, Адолфа и Мусолини, хаваријата во Чернобил, Студената Војна, нуклерната катастрфоа во Јапонија, го надживеја и дедо ми а и баба ми (Бог да ги простит) и уште работит и ладит ко луд. Уште го користиме дома:cuc:
Почитуван господин чичко Лет Три-Четири-Пет, како го испуштит светиот грал во нашето домаќинство, Ободин!
Утре ак имат нуклерна хаварија, единствен начин да се преживејт е да пикниш в фрижидер.
Прегледај го приврзокот 128037

Лет3 кажи им за радијата од Искра-Савица на овије дечишчава неразбрани, до душа и јас сум ко ними али ќе не надживеет и нас овије, немет смрт.
Еј овој е дел лукс верзија, кознае која комуњарска "аристократија" си бил еј :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
На најголем број производи, од игла до локомотива, квалитетот им е опаднат. Обрт на капитал. Колку понеквалитетни производи, толку побрзо се вртат парите.

Еј овој е дел лукс верзија, кознае која комуњарска "аристократија" си бил еј :pos:
Никој во маало не смееше да ми презборвит, е сеа виј ти.:D
Он:
Све е запустено све си имат е.ано стопанката. Денеска ме фати иштав да кснам ресани од Аргоплод, после кизнајт колку време. Ветар во магла никакви се, џо демек Свислајн сеа бренд, абе ојте бегајте мафнете се.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom