- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ќе отвара некој тема за дербито ?
Нели не се отвараат веќе теми бе?Ќе отвара некој тема за дербито ?
Те лaжaт, неќaт ти дa oтвoриш, ЏУБРИЊА.Нели не се отвараат веќе теми бе?
Минатата сезона се отвараа теми ако памтам добро али сеа ако се сменило нешто.Озбилно ја избришавте темава бе ?
Педер 10 години се отвараат теми али ај ....Минатата сезона се отвараа теми ако памтам добро али сеа ако се сменило нешто.
Мада може и да ти е затворена/избришана пошо ептен про-интерашки настроена беше од тоа малку шо го прочитав.Педер 10 години се отвараат теми али ај ....
1. Нигде нема правила колку дена пред утакмица се отвараат темите а реално 10 дена не се МНОГУ.Мада може и да ти е затворена/избришана пошо ептен про-интерашки настроена беше од тоа малку шо го прочитав.
Ќе пишат Пеџа/Фросе после шо е работа.
Баш сеа ми текна може моментално да ти е тргната пошо е многу рано за дербито па да не настане калакурник.
Има правила за колку дена али не се пишани у тоа сум сигурен.1. Нигде нема правила колку дена пред утакмица се отвараат темите а реално 10 дена не се МНОГУ.
2. Кај била проинтерашки настроена од тоа што си прочитал те молам кажи ми ?
Освен сликите за најава на дербито што се ако тоа што Јоветич го имаше на слика е проинтерашки океј.
+ избришана е без било какво известување зашто и што.
1. Нигде нема правила колку дена пред утакмица се отвараат темите а реално 10 дена не се МНОГУ.
2. Кај била проинтерашки настроена од тоа што си прочитал те молам кажи ми ?
Освен сликите за најава на дербито што се ако тоа што Јоветич го имаше на слика е проинтерашки океј.
+ избришана е без било какво известување зашто и што.
Страв ти е па Ацид го пингаш?