Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се легнува да спијам со надеж дека ке прочитам дека сме потпишале некој играч ама изгледа ке си останам со таа пуста надеж :)

смејте се ама моето шесто сетило ми кажва дека пријатно ке не изненади џилибили :D

Полошо од оваа ситуација за фан на Челзи не можи да биди, трето коло помина од кои две дома изигравме и не победивме а игравме со просек екипи, конкурентите за титула не исплескаја, додека тие си нижат поени и се му оди од рака ние тапкаме в место и изгледа нема да донесиме салам играч ши ни фали, Евертон си игра мајтап со нас дури песна ни извадија за Стонс, за работите да бидат полоши две недели има пауза и нема да знајме на шо сме

Најлош е стадионов, не треба да се чудите кога викаат дека сме пластичен клуб.

:icon_lol:

Мозес изгледа ќе оди во Вест Хем на позајмица, а и ќе го продолжи договорот со Челзи. Баш се надевав дека сезонава ќе добие шанса, ептен сакав да успее кај нас, ама тоа е. Можеби сега кога го официјализираат Кенеди, одлучиле дека е подобро он да се форсира наместо Мозес. Што значи, Хазард, Оскар, Педро, Вилиан, Кенеди и Траоре ќе ни бидат опциите за тројката зад напаѓачот.

Бога, Пиазон, Алекс Дејви, Чалоба отидоа на позајмици, а денес се очекува уште неколку. За кај нас ваљда само тој Папи ако дојде, друго не гледам што би можело да направат. Не верувам дека ќе има некакво изненадување, иако јас да сум на функција таму, би пратил денес уште по една понуда за Стоунс и Погба, онака сочна па што биде нека биде :D

CNz9ATiWUAAQEWQ.jpg

Еве, да знаеме како изгледа :D

CN00yTbWwAACw-U.png

CN1YP7kWIAEE2bs.png

Хектор се враќа на позајмица во Рединг.

CN1Z-N3WoAE3rAC.png

Последно уредено:
Лелеле какви потези влечат

Sent from my GT-I9505

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back