Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нели имаше опција да се пролонгира рокот за 120 минути, баш за вакви случаи?
Во шпанија никогаш досега не бил продолжен законот не дозволува е сега дали ќе се направи превид ќе видиме[DOUBLEPOST=1441059858][/DOUBLEPOST]DE GEA UPDATE

Guillem Balague is going to be on Sky Sports News HQ very shortly to shed some light on the David de Gea transfer/non transfer...

Зборам за начинот на кој беа изведени трансферите, не за играчите. Марсиал можеле да го земат за 25 милиони фунти во Јуни. Ке имаше време да се уигра со тимот.
Нас ни треба играч кој сега ке направи импакт во тимот. Прашање е дали може Марсиал да го направи сега истото.
Зошто ја одолжија равотава со Де Геа до последен ден? Не ги оспорувам играчките способности на Навас, ама лани имавме играч што посран го напушти Реал и не се заврши добро за нас. Работава е, дај да не држиме играч кој не сака да е во Манчестер, но дај да земеме друг од Реал, кој исто не сака да си оди од Реал?
Вака касното потпишување на Марсиел по 50% повисока цена ми вика само дека нашиве добиле корпи од другите мети.

Тоа се воглавно рекла казала муабети. Никој не е луд да даде 50 милиони ако може да помине со 25. На крајот на краиштата целата оваа чистка ќе го кошта Манчестер некоја смешна сума од 10 милиони.

За импакт е купен Мемфис. Дојде како потенцијално голема звезда, треба да му се даде време.

Врв ќе е ако сме го потпишале Навас а Де Геа останал.
колку што се смотани нашиве пологично би било да испадне обратно.

CNxUHV5WEAAEvLC.jpg

:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

колку што се смотани нашиве пологично би било да испадне обратно.
Како на таквото да си гледаш...

Guillem Balague: Spanish media reporting that contract for Keylor Navas from Manchester United did not come back on time. Live on #SSNHQ now

Искрено сакам да остане и Навас а они да останат бес Де геа,само така може да им вратиме,затоа што годиниве уназад ни земаат играчи,за ефтина сума:vozbud:

најбоље муабет, збориме за сериозна фирма (јунајтед) а ти ми спроедуваш работа у пиљара. :vozbud:сите се заменливи но сите се заменливи со квалитетен кадар а не со некои што си немаат врска од животот. да беше така едноставно по муабетиве тогаш немаше да им треба ниту менаџер и немаше да потпишуваат договори двете страни него ќе беше на "ej ец дојди играј за нас топ ќе ти биде". договорот се состои и од точки со услови кои се во интерес на фирмата да не биде оштетена, во тие точки има и моменти каде ако касниш ќе ти скинат од плата или ќе те фрлат во 2 тим без разлика кој си и што си ... и спроед логиката на нештата тоа за вас е мобинг. едноставно е, потпишуваш договор со причина а не ради украс. :busi:
Вртиш муабети како ти одговараат. У глобала сакам да те насочам како функционираат компаниите, ти ми вртиш муабети, споредби курци палци ми правиш. Батали не можам да ти докажам како функционираат фирмите/ корпорациите и дека со мобинг ништо не постигнуваш, само можеш да си у минус со тоа што незадоволството кај работникот ( Де Геа) ќе расте со тек на време а ефикасноста ќе се намалува. Ама нели ти би го сфатил ова доколку малце се разбираше у овие работи. Типично Македонско размислување, ќе му го згорчам животот доколку не е како што јас ќе кажам. ЈБГ...

Не навлегувам подлабоко во ова веќе. Толку од мене.

Тоа се воглавно рекла казала муабети. Никој не е луд да даде 50 милиони ако може да помине со 25. На крајот на краиштата целата оваа чистка ќе го кошта Манчестер некоја смешна сума од 10 милиони.

За импакт е купен Мемфис. Дојде како потенцијално голема звезда, треба да му се даде време.

Не може да идат рекла казала. Тотенхем имал понуда од 19 милиони фунти, им било кажано од Монако дека ке го дадат за 25. Откако кокошките не сакале да платат, Монако фино лепо му дал нов договор, продолжен, па Јунајтед си плати 36

Вртиш муабети како ти одговараат. У глобала сакам да те насочам како функционираат компаниите, ти ми вртиш муабети, споредби курци палци ми правиш. Батали не можам да ти докажам како функционираат фирмите/ корпорациите и дека со мобинг ништо не постигнуваш, само можеш да си у минус со тоа што незадоволството кај работникот ( Де Геа) ќе расте со тек на време а ефикасноста ќе се намалува. Ама нели ти би го сфатил ова доколку малце се разбираше у овие работи. Типично Македонско размислување, ќе му го згорчам животот доколку не е како што јас ќе кажам. ЈБГ...

Не навлегувам подлабоко во ова веќе. Толку од мене.
ти како поим прво не ни разбираш што е мобинг... кој дел од престојот на давид е мобинг или кој момент од договорот према него не е испочитуван? мобинг е тоа што кога ти нудат дупла плата ти ги остваруваат сите желби ти сакаш да си идеш ради тоа што девојкати така ти кажала па мора да ја слушаш а се контрира од договорот кој го потпишал дека ќе го почитуваш? Има причина зашто некои работат во корпорации а некои работат во трафика ;)

Не може да идат рекла казала. Тотенхем имал понуда од 19 милиони фунти, им било кажано од Монако дека ке го дадат за 25. Откако кокошките не сакале да платат, Монако фино лепо му дал нов договор, продолжен, па Јунајтед си плати 36

Види кое граматичко време го користиш кога зборуваш за овие настани. Имале понуда, им било кажано. Со тоа време се опишуваат прераскажани настани. Можеби е вистина, можеби не е.

Муабетот ми е, се работи за сериозни луѓе кои оперираат со големи пари. Тие луѓе ги имаат тие пари затоа што не прават грешки од тој тип.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom