Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

super golman e kejlor so ogled na seta ovaa zbrka treba da ste zadovolni zedovte dobri pari dobar golman e sega toae vi otite spored mene No 2 golman vo svetot toa e da vi bese fergi siguren sum deka rabotite ke vi bea vo obratna nasoka ovoj LVG ne veruvam deka ke prezimi kaj vas ne znam so odnos ima kon igracite no ocigledno ima nekoja odbivnost nekakako ne go sakaat igracive ,za vreme na fergi bogami se tepaa koj i kako da potpisi za vas ,pamtam edna izjava na Vidic koga mu kazale deka ke odi vo mancester mu se cinelo odma od moskva da trgni pes da stigni ,sega ne e taka eve godinava ibra dade izjava bi sakal da dojdi kaj vas no koga bi dosol b bil na ratna noga so Lvg ,toa se razlikite za edniot trcaja od drugiov begaat

Спремни сте за плот твист? :sneaky:

:lolzz:

the plot thickens :cuc:

vwMin.gif

Спремни сте за плот твист? :sneaky:

:lolzz:
не се откажува дечкото :D

А за Деа нормално никој не е среќен, отчекувано беше ова. Важно е што обезбедивме голман, можевме со Ромеро да останиме.
А вака гледам и Валдес останува, така да не е лошо Навас, Валдес и Ромеро.

Бладате сите што пробувате да кажете дека е добар дил Пари плус некое чиче од голман за Давид Факинг Де Геа. Мораше да остане па макар и да си идел за ич пари наредна година.
А ова глупостите со продавање на толку играчи а не носење на квалитетни замени се надевам ке се среди до утре вечер , пошо не гледам како ЛВГ би се борел за титула у ПЛ и да игра лш со тоа што го има сега на располагање.
Многу сум изнервиран што го пуштија давид , единствен спас ке беше да иде давид али да дојде бејл или кики со колку пари сакаат доплата ,а вака = катастрофа.

Баталејте Навас за Мартиал кажејте нешто:D
ја кажав дека ми се слични со велбек по физиономија од градба па до сурат и фризура, а што има во главата ќе видиме на крајот од сезоната.

Зошто сега трансферот на Де Геа? Лесно е бе деца, за да немаат време да му најдат замена ете заради што, оти тие најдоа алатка нам пак да не остават со прст во уста, заради тоа и пишав пред некој ден дека ова е планот на Реал, за тоа прашав имаме ли план ако Реал на 31 му текне да дадат 40м. За инат се овие 40м.

Бладате сите што пробувате да кажете дека е добар дил Пари плус некое чиче од голман за Давид Факинг Де Геа. Мораше да остане па макар и да си идел за ич пари наредна година.
А ова глупостите со продавање на толку играчи а не носење на квалитетни замени се надевам ке се среди до утре вечер , пошо не гледам како ЛВГ би се борел за титула у ПЛ и да игра лш со тоа што го има сега на располагање.
Многу сум изнервиран што го пуштија давид , единствен спас ке беше да иде давид али да дојде бејл или кики со колку пари сакаат доплата ,а вака = катастрофа.
ее будалетинке не сите размислуваат така, битно психички ќе си се тешиме дека сме направиле нешто позитивно, а утре со пул кога ќе прими петарда навас ќе ги нема пола фан клуб тука пошто така наложува нештата на македонштината, знаеш ово оно велбек клеверли и остала фан клуб багра. Така е секоја сезона, тврдат нешто после ќе сватат дека не се во прави и после ги снемува и наредната година пак како печурки ќе се појават за повторно да солат памет.

Последно уредено:
Како бе не сфаќате дека не постои човек на планетава кој навива за Јунајтед и сака Де Геа да си оди ? Па човекот сам има освоено 30 бода задни 2 сезони.Да беше вчера на гол утакмицата ќе завршеше 0-1.Сите сме свесни за тоа.Ама чим човекот нејќе да седи не можеш со сила да го натераш.Искрено и јас да сум на негово место ќе си идев.Кур ме боли ќе играм дома за најголемиот шпански клуб и ќе имам резервирано место во репрезентација засекогаш.Мене искрено ме боли што се набркаа играчи кои беа поим за Јунајтед , али тоа е.Сакате модерен фудбал? Тоа е , ќе си идат играчи и ќе доаѓаат чим сеработи за пари.Се надевам само дека бродот нема да потоне додека не си замине оваа гнасава од тренер.Со оној состав лани и онаков Де Геа јас трет ќе завршев жими мајка и ќе го задржев Ди Марија.Ама нема везе, бранете си го копилено на клупа и плачете за платеници.Пола од овие што ги имаме во тим да беше Фергусон немаше ни да знаат како мириса дресот на Јунајтед а не да го носат.

За МарШал велат дека е најдобриот млад играч што го имале видено. Таков дриблинг и брзина ретко кај 19 годишник.

Tуку мене ме загрижува академијата, не гледаме веќе играчи кои излегуваат од неа и се квалитет за прв тим...

Како бе не сфаќате дека не постои човек на планетава кој навива за Јунајтед и сака Де Геа да си оди ? Па човекот сам има освоено 30 бода задни 2 сезони.Да беше вчера на гол утакмицата ќе завршеше 0-1.Сите сме свесни за тоа.Ама чим човекот нејќе да седи не можеш со сила да го натераш.Искрено и јас да сум на негово место ќе си идев.Кур ме боли ќе играм дома за најголемиот шпански клуб и ќе имам резервирано место во репрезентација засекогаш.Мене искрено ме боли што се набркаа играчи кои беа поим за Јунајтед , али тоа е.Сакате модерен фудбал? Тоа е , ќе си идат играчи и ќе доаѓаат чим сеработи за пари.Се надевам само дека бродот нема да потоне додека не си замине оваа гнасава од тренер.Со оној состав лани и онаков Де Геа јас трет ќе завршев жими мајка и ќе го задржев Ди Марија.Ама нема везе, бранете си го копилено на клупа и плачете за платеници.Пола од овие што ги имаме во тим да беше Фергусон немаше ни да знаат како мириса дресот на Јунајтед а не да го носат.
Супер тоа што Давид сакал да си оди дома и да има ексклузивно право на место во репрезентацијата, ама начинот на кој што го пуштија и замената што ја донесоа не' мачат нас. Можеше ова уште во јуни да го решат. Не сака нов договор, не сака, кажи им нашата цена е таа и таа. А они си правеа екскурзии замени за Бејл, за Рамос, за не знам кој. А ние слепо им верувавме.

Се надевам ќе се пензионира порано магарето на клупата, зошто тешко дека ќе добие отказ.

Пред 15 страни коа реков дека скапо е платен Марсиал Ставро рече ко демек од мој џеб сум ги давал парите.
Сеа за Де Геа се чука во гради ко демек екстра дил бил, сме им собрале и пари и квалитетен голман.
И? колку ќе ти префрлат сеа на сметка? @Ставрогин

Супер тоа што Давид сакал да си оди дома и да има ексклузивно право на место во репрезентацијата, ама начинот на кој што го пуштија и замената што ја донесоа не' мачат нас. Можеше ова уште во јуни да го решат. Не сака нов договор, не сака, кажи им нашата цена е таа и таа. А они си правеа екскурзии замени за Бејл, за Рамос, за не знам кој. А ние слепо им верувавме.

Се надевам ќе се пензионира порано магарето на клупата, зошто тешко дека ќе добие отказ.
џабе обаснуваш, некои работи се учат во трето одделение така да ќе треба да почекаш уште 2 години за да те разберат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom