Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лепакоти безпари да го дадеа негде,немаше да се нервирам,само да не иде кај лоповите!Друго сеа еве тебе те прашувам кој ке биде плеј?Глеаш ли колку споро играме у средина?Шанса ако не си створи сам јоветич,шут на гол ке неаме!
, добар надимак имам веќе... Него не дека јас го величам Тохир и не го презирам Манчини туку како навивач на Интер ќе бидам вечити оптимиста. Според мене планот на Манчини се да му ебам, може да успее да направи цврст тим за топ 3 не викам скудето туку топ 3. Тимот да се состои од цврста одбрана, Мело, Медел и Кондогбија средина, значи ептен цврста рогачка средина и нападот ако не се земе плејмејкер Јоветиќ ќе ја игра таа позиција, ќе се менуваат Јоветиќ, Перишиќ и Едер може и со тројцата да игра, така да овие тројца ќе го кројат нападот најчесто за Икарди ќе се работи или за двајца на пример за Едер и Икарди да прават шанса Јоветиќ и Перишиќ. Врска немам која е замислата на Манчини ама мислам дека слабите клубови ќе ги добиваме, па еве првите две кола без класичен напаѓач ги добивме. Талес нејќам да зборам пред време ама мислам нема да се погоди, ќе видиме може и грешам, инаку и јас сакам некој плејмејкер да се доведе ама Манчини како што е ненромален...
ПРОСЕК
Lepak i ostali pacienti sto go velicate tohir-malku vi e ova so hernanes na gjubrinjata,dogodina i ikardi neka go sitnat(ke go dilnea i sea ama nema vreme).Sea brozgara ke igra plej,ama nema stalno penali u 90 i golovi od edna ebana sansa!Ama ako,jas sum pesimistot i neznalica...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

За лјаич ке причекате малку изгледа,господинот мело е замена за Хернанес!
hobit gnasen, nek ide u mordor nek si ebe materАусилио нервозен бил со овој од Сампдорија, еднаш барал 15М за Едер, после тоа 13М, за да пак рипа на 15М.