Дали имате сателитска и што ресивер имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99
Нека дерат, ама кога ќе зеза нешто му ѕвонам на моб и одма го средува.

Со среќа така правење со некој кинез у Кина.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Од али експрес шеринго можи по 2 сати да го нема , оди бркајсе после , и кој канали ти ги нуда ако нее тајна ? :)))

Dreambox 800hd se2 + Сателтиска 2м + 2 лмб + мотор .

така е, купувајте македонски производи. :tapp:

сигурно остава контакт, во секој случај може преку aliexpress да го контактираш. плус aliexpress нуди заштита за купувачот.
гледам има доста продавачи на cardsharing што се одамна на aliexpress, се со одличен рејтинг, а и коментарите за производот се позитивни.

Океј сето то, само сервер во кина и сервер тука низ европа за шеринг нема допирна точка , то е муабето

Сакам да ставам сателитска со монтажа. Препорака имате од некој што би можел да монтира?

Океј сето то, само сервер во кина и сервер тука низ европа за шеринг нема допирна точка , то е муабето
на aliexpress пишат дека серверите се во европа. и коментарите се повеќе од европа и се позитивни.

на aliexpress пишат дека серверите се во европа.

Другар шеринг за 20 евра годишно кај сакаш барај низ европава нигде нема , значи нигде! по то сам можиш да сватиш колку чини тој од али експрес, то си е твое мислење твое право и твој избор се разбира ,

Од али експрес шеринго можи по 2 сати да го нема , оди бркајсе после , и кој канали ти ги нуда ако нее тајна ? :)))
таман работа да биде тајна , тука сме да си помогнеме . сите ги отвара како со шерингот од овие нашите шо го дават :)

Ај малце помош, каков ресивер препорачувате да се земе, со цел да се гледаат сите канали (гледам дека има шеринзи по 70-80 евра со се и сешто)? Што ми треба за да ги гледам истите, дали мора да е дримбокс или не? Ако треба да е дримбокс, кој модели се најдобри?

Ај малце помош, каков ресивер препорачувате да се земе, со цел да се гледаат сите канали (гледам дека има шеринзи по 70-80 евра со се и сешто)? Што ми треба за да ги гледам истите, дали мора да е дримбокс или не? Ако треба да е дримбокс, кој модели се најдобри?
Не мора да е дримбокс можи со кој било сателитски ресивер јас ти препроачвам Vu Plus Duo2 или Solo2.

momentalno imam cloudibox 2 plus , perfektno raboti resiverot e HD sve sto ima vo HD od programi gi otvara site. kupen 100 eura nov

Не мора да е дримбокс можи со кој било сателитски ресивер јас ти препроачвам Vu Plus Duo2 или Solo2.

momentalno imam cloudibox 2 plus , perfektno raboti resiverot e HD sve sto ima vo HD od programi gi otvara site. kupen 100 eura nov

А во што е разликата, кои се подобри? Стварно не знам што би земал, мислев дримбокс, ама гледам се повеќе се користат и другиве, кои се и поевтини...

А ко не споредваш квалитети ако не ти се битни бои глупости се тие исто

Има ли голема разлика во оргинал и клон ресивер? Во слика, брзина и тн?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom