на aliexpress пишат дека серверите се во европа. и коментарите се повеќе од европа и се позитивни.Океј сето то, само сервер во кина и сервер тука низ европа за шеринг нема допирна точка , то е муабето
Другар шеринг за 20 евра годишно кај сакаш барај низ европава нигде нема , значи нигде! по то сам можиш да сватиш колку чини тој од али експрес, то си е твое мислење твое право и твој избор се разбира ,на aliexpress пишат дека серверите се во европа.
таман работа да биде тајна , тука сме да си помогнеме . сите ги отвара како со шерингот од овие нашите шо го даватОд али експрес шеринго можи по 2 сати да го нема , оди бркајсе после , и кој канали ти ги нуда ако нее тајна ? ))
Не мора да е дримбокс можи со кој било сателитски ресивер јас ти препроачвам Vu Plus Duo2 или Solo2.Ај малце помош, каков ресивер препорачувате да се земе, со цел да се гледаат сите канали (гледам дека има шеринзи по 70-80 евра со се и сешто)? Што ми треба за да ги гледам истите, дали мора да е дримбокс или не? Ако треба да е дримбокс, кој модели се најдобри?
momentalno imam cloudibox 2 plus , perfektno raboti resiverot e HD sve sto ima vo HD od programi gi otvara site. kupen 100 eura novАј малце помош, каков ресивер препорачувате да се земе, со цел да се гледаат сите канали (гледам дека има шеринзи по 70-80 евра со се и сешто)? Што ми треба за да ги гледам истите, дали мора да е дримбокс или не? Ако треба да е дримбокс, кој модели се најдобри?
Не мора да е дримбокс можи со кој било сателитски ресивер јас ти препроачвам Vu Plus Duo2 или Solo2.
А во што е разликата, кои се подобри? Стварно не знам што би земал, мислев дримбокс, ама гледам се повеќе се користат и другиве, кои се и поевтини...momentalno imam cloudibox 2 plus , perfektno raboti resiverot e HD sve sto ima vo HD od programi gi otvara site. kupen 100 eura nov